.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

descărcare (6)Google se pregateste sa ajunga la propriu in capetele utilizatorilor, prin intermediul unor microcipuri montate in interiorul cutiei craniene, care vor colecta informatiile direct de la sursa.

Astfel, oamenii vor avea posibilitatea de a cauta pe Google si de a obtine informatiile dorite folosind doar propriile unde cerebrale, sustine directorul tehnologic al companiei, Scott Huffman, citat deDaily Mail.

Anticipand dezvoltarile viitoare ale Google, Huffman are in vedere, de asemenea, microfoane montate in tavanul locuintei, care se comporta ca asistenti personali, conectate la telefoane, tablete si alte dispozitive inteligente, raspunzand chiar la intrebari adresate de utilizator.

El a spus ca, de exemplu, ar putea intreba Google unde sa mearga pentru a servi masa de pranz, sa caute un anumit fel de mancare si sa se incadreze intr-un anumit buget, iar Google va identifica si va comunica informatia ceruta.

De asemenea, a adaugat ca in momentul cand se va duce la masina, sistemul de navigatie prin satelit este deja programat sa-l conduca spre restaurantul ales.

Ideile sunt o continuare a ceea ce Google ofera in momentul de fata. Aplicatia existenta in prezent pe care se va baza intregul proiect se numeste “analiza predictiva”.

Aceasta este in masura de a prezice ceea ce un utilizator doreste sa faca in continuare si de a oferi ajutor si informatii relevante la fiecare pas fara sa fie intrebat.

Recenta actualizare – Google Hummingbird – face motorul de cautare mai uman si este in masura sa raspunda la intrebari mai lungi, mai complexe si de a “intelege” contextul.

Cititi mai departe pe ziare

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .