.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

illuminati-europe-400x250Actul final pentru care se duce lupta in spatele Cortinei Oficiale a politicii europene, este unificarea tuturor tarilor de pe Batranul Continent, astfel UE devenind principala putere economico-militara din lume mai departe creandu-se o Lume Multipolara bazata in principala pe zone geografice dezvoltate economic si nu pe aliante militare antagonice.

Europa are deja o structura militara proprie, care va trebui fi folosita exclusiv in aparare, principiul fiind cel Wilsonian. Tentaculele Hidrei Sioniste din interiorul UE vor fi in final anihilate. UE nu are nevoie de tari sarace, de destabilitate in zona, insa va trebui sa protejeze economiile tarilor membre, fiecare tara membra avand dreptul la castig economic bazat pe o cooperare neviciata de interesele unor firme transnationale care vor sa acapareze prin orice mijloace piata de desfacere, in special in tarile saracite ale Uniunii.

Printr-o politica abila, de respectare a suveranitatii tuturor statelor membre, toata Europa Centrala si de Est isi poate reface potentialul economic, domeniu in care tarile mici au pierdut terenul. Privatizarile frauduloase din Romania spun totul.

Planul de dezvoltare economica poate duce, in final, la crearea principalului pol economic mondial format dintr-o Europa a Natiunilor. In acest sens, Constitutia europeana trebuie bine analizata, UE trebuind sa creeze un mecanism central care sa respecte drepturile tuturor statelor membre, in multitudinea lor de culturi, respectarea granitelor, a suveranitatii acestora, a drepturilor comerciale etc.

Afiliere politicului la miscarile internationale inseamna subordonarea aceluiasi stapan. Uniunea Europeana trebuie sa accepte in mod public divulgarea tuturor agentilor sionistilor. „Culorile politice” nu satisfac nevoile societatii moderne, politicile de stanga sau de dreapta fiind depasite in prezent de evolutia omenirii, piramida nevoilor fiind comuna tuturor oamenilor.

Natiunile Unite ale Europei vor trebui sa adopte o Constitutie care sa pastreze caracterele nationale, suverane, istorice, interesele politico-economice ale fiecaruia. De asemenea, trebuie elaborate politici, strategii si obiective comune intre organismele de putere ale acestor state, pe care Consiliul Europei sale adopte, respectand interesele individuale si reciproce ale partilor.

In acest Consiliu, toate tarile membre trebuie sa aiba drept de veto, iar deciziile sale sa poata fi contestate la Curtea Europeana de Justitie. Doctrina militara va trebui conceputa exclusiv pe aparare. Disparitia statului si a parghiilor de putere ale acestuia este un pericol major pentru viitor.

Cioplitorii Societatii Omenesti Mondiale vor o globalizare fortata, in genul unei ciorbe planetare, careia sa-i ingroape trecutul istoric. Noile generatii vor fi astfel rupte de trecut, nu vor intelege multe probleme politico-economice legate de aceasta si, astfel, nu vor intui nici viitorul omenirii.

sursa si foto:  http://www.dzr.org.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .