.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Vladimir-Putin-în-agriculturăVladimir Putin insistă ca Rusia să devină cel mai mare exportator de produse sănătoase, nemodificate genetic, din Europa. Alex Jones, realizatorul show-ului INFOWARS.com a desconspirat planul Statelor Unite şi a menţionat că SUA nu acceptă produse/legume nemodificate genetic.

În urma unor studii, Alex Jones a mai menţionat că tot ceea ce este produs de Monsanto, cauzează cancer.

Jurnalistul mai spune că înainte, femeile obişnuiau să-şi alăpteze copiii în mod natural şi că în zilele de azi, datorită Monsanto, foarte multe femei nu mai pot alăpta.

Monsanto este o corporaţie multinaţională, cel mai mare producător de organisme modificate genetic la nivel mondial, această companie fiind acuzată de manipulare şi de trafic de influenţă în SUA, India, America Latină, generând numeroase probleme sociale, de sănătate, de asemenea fiind responsabilă de sărăcirea comunităţilor agricole în zone în care se cultivă intensiv culturi modificate genetic, probleme de mediu şi sănătate.

Organism Modificat Genetic (OMG) sau Transgenic este termenul cel mai folosit pentru a defini o plantă de cultură sau un animal, cărora, prin intermediul unor tehnici de inginerie genetică li s-au transferat gene de la alte specii: plante, animale, bacterii, virusuri sau chiar gene umane, pentru a le conferi anumite proprietăţi noi. OMG au cauzat deja numeroase probleme de sănătate, mediu precum şi economice în întreaga lume, reprezentând un subiect de dispută între cercetători şi factorii de decizie.

Conform sondajelor de opinie, consumatorii romani nu doresc sa consume OMG. Conform sondajului de opinie Omnibus, realizat în România în 2010, 74% dintre români s-au declarat împotriva consumului de produse modificate genetic iar 81% doresc interzicerea OMG. Un nou sondaj Omnibus din România confirmă încăo dată că 74% dintre români sunt împotriva consumului de organisme modificate genetic. Domnul Stelian Fuia nu ne poate asigura că îşi va onora obligaţia faţă de opinia publică în activitatea sa ministerială.

SURSA SI FOTO:  http://www.expunere.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .