.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Site-ul WikiLeaks, care a declanşat în 2010 un seism în diplomaţia mondială, a anunţat luni că a început publicarea a peste cinci milioane de mesaje ale societăţii americane private de informaţii şi analiză strategică Stratfor, relatează AFP.

Mesajele electronice, care datează din perioada iulie 2004-decembrie 2011, vor dezvălui folosirea de către Stratfor a unor “reţele de informatori, structuri de dare de mită, tehnici de spălare de bani şi metode psihologice”, a afirmat un comunicat al WikiLeaks.

“Documentele arată cum lucrează o firmă privată de informaţii şi cum vizează indivizi pentru clienţii săi privaţi şi guvernamentali”, adaugă comunicatul.

WikiLeaks afirmă că deţine dovezi privind existenţa unor legături confidenţiale între societatea Stratfor şi mari firme internaţionale, precum Dow Chemical Co. din Bhopal (India) şi Lockheed Martin (SUA), dar şi cu agenţii guvernamentale, precum Departamentul de Stat, Departamentul de Securitate Internă, Corpul Puşcaşilor Marini şi agenţia de informaţii pentru apărare.

Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, se află în prezent în Marea Britanice, unde încearcă să evite extrădarea sa în Suedia, unde trebuie să fie interogat pentru suspiciuni de răpire şi viol. WikiLeaks se teme că, dacă Julian Assange va fi extrădat în Suedia, autorităţile acestei ţări îl vor preda rapid Statelor Unite.

Washingtonul aşteaptă cu nerăbdare să-l prindă pe fondatorul WikiLeaks, după ce societatea online a publicat sute de mii de documente diplomatice americane.

WikiLeaks promite în comunicatul său că această nouă publicare va evidenţia tentativele Stratfor de a sabota site-ul de Internet şi va arăta cum au încercat americanii să-l “atace” pe Assange.

Stratfor, fondată de George Friedman în 1996, se defineşte ca un “furnizor de servicii de analize geopolitice prin abonament”.

“Contrar canalelor tradiţionale de ştiri, Stratfor utilizează serviciile de informaţii pentru a strânge date datorită unui program de monitorizare riguros şi unei reţele globale de surse umane”, potrivit site-ului firmei cu sediul în Texas.

Firma privată le promite abonaţilor “dobândirea unor cunoştinţe complete despre afacerile internaţionale, înţelegând ce se întâmplă, de ce se întâmplă şi ce se va întâmpla”.
Conform WikiLeaks, importanţa acestor mesaje nu va deveni clară decât peste câteva săptămâni, când cei 25 de parteneri din presă şi opinia publică vor fi examinat informaţiile.

Printre aceşti parteneri figurează revista Rolling Stone, ziarul indian Hindu, cotidianul italian La Repubblica şi site-ul francez owni.fr.

Sursa in continuare : Gandul

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .