.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Noua-Ordine-MondialăAgentia militara Oficiul Cunoasterii Informatiei (IAO) are misiunea de a supraveghea si a colecta orice informatie posibila despre oricine din aceasta lume.

 Inscriptia de pe frontispiciul acestei institutii care functioneaza in cadrul Pentagonului este, Scientia Est Potentia, Cunoasterea inseamna Putere.Utilizarea cartii de credit, datele medicale, cronologia calatoriilor, facturile telefonice, evenimentele inregistrate ca sofer, toate acestea sunt stocate in baza de date a IAO. Daca ati facut asa ceva, Ochiul-Atotvazator al IAO doreste sa stie acest lucru.

Oficiul a fost creat la inceputul lui 2002, ca parte a unui nou program destinat, oficial, eliminarii teroristilor, dupa atacurile din 11 septembrie 2001. Programul a fost botezat Cunoasterea Informatiei Totale, TIA.

Sub obladuirea acestui oficiu a fost creat un program destinat spionarii altor computere, denumit Genoa. Genoa se infiltreaza in hard-ul computerelor si, ca un info-vampir, suge informatia de aici stocand-o in masiva sa baza de date.

Oficiul se bazeaza pe o retea de calculatoare, un sistem international secret de tehnica de spionaj, cunoscut in limbajul specialistilor sub numele de Echelon. Echelon are menirea de a intercepta orice apel telefonic, orice fax, orice e-mail si a le incarca intr-o vasta retea de supercomputere, denumite Dictionare.

Echelon este un acord intre SUA si Marea Britanie, mai tarziu s-au alaturat Australia, Noua Zeelanda si Canada, principalele state de limba engleza ale lumii, avand ca scop top secret de-a asculta ceea ce comunica restul lumii, atat prieteni cat si dusmani.

Aceste tari au creat un stat virtual care lucreaza pe baza unui soft ultrasofisticat unde fiecare partener sa aiba acces la informatia partenerului si sa selecteze ceea ce doresc.

Angela Merkel a fost victima, telefoanele sale fiind ascultate de catre americani. Bill Clinton a folosit serviciile TIA pentru a spiona constructorii de automobile japonezi. Japonezii au si pierdut segmente mari de piata in ceea ce priveste vanzarea automobilelor.

Bush a apelat si el la TIA pentru ca SUA sa castige un contract urias in domeniul constructiei de sateliti artificiali.

sursa si foto:  http://www.efemeride.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .