.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

migrant-ps-1Premierul ungar de dreapta Viktor Orban a descris sosirea solicitantilor de azil in Europa drept o „otrava” si a subliniat ca tara sa nu are nevoie „de nici macar un migrant”, relateaza The Guardian. „Ungaria nu are nevoie de nici macar un migrant pentru ca economia sa functioneze, pentru ca populatia sa se sustina sau pentru ca tara sa aiba un viitor”, a declarat seful Guvernului de la Budapesta, intr-o conferinta de presa comuna cu omologul sau austriac, Christian Kern. „De aceea nu este nevoie de o politica europeana comuna privind migranti: oricine are nevoie de migranti sa ii ia, dar nu ni-i bagati noua pe gat, noi nu avem nevoie de ei”, a subliniat Orban.

Potrivit estimarilor, tara are nevoie de zeci de mii de migranti pentru a acoperi penuria de pe piata muncii si a evita repercusiunile economice negative. Insa proiectul de propunere precizeaza faptul ca li se va permite accesul numai „muncitorilor calificati, integrabili din punct de vedere cultural”, ceea ce ar putea sugera ca musulmanii nu vor fi acceptati Ungaria va organiza pe 2 octombrie un referendum privind cotele de migranti impuse de Uniunea Europeana. Incurajat de rezultatul surprinzator al referendumului din Marea Britanie pentru iesirea din UE, premierul Viktor Orban are sperante mari de la aceasta consultare populara, dupa ce si-a asumat o pozitie antiimigrantie in timpul escaladarii crizei refugiatilor, anul trecut. Budapesta a ridicat un gard la granitele tarii cu Croatia si Serbia, pentru a tine solicitantii de azil la distanta, intr-o perioada in care sute de mii de migranti din Orientul Mijlociu si Africa au traversat Ungaria pentru a ajunge in vestul so nordul Europei. Mai multe tari din sud-estul continentului au luat exemplul Budapestei si au ridicat garduri la granite. Mai mult, alaturi de Slovacia, Ungaria a contestat in justitie anul trecut planul UE de a introduce cote obligatorii de migranti relocati pentru fiecare stat membru. Mecanismul de relocare a migrantilor in UE a fost stabilit anul trecut, dupa ce peste 1,5 milioane de solicitanti de azil au intrat in blocul comunitar. Majoritatea au vrut sa se stabileasca in Germania si in alte tari bogate.

UE analizeaza in prezent o modificare a regulilor de azil, ce ar putea include amenzi pentru statele care refuza cotele.

sursa si foto:  http://cyd.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .