.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

”În general, este vorba despre lovituri foarte precise împotriva al-Qaida şi afiliaților săi şi suntem foarte prudenţi cu modul în care le folosim”, a răspuns Obama celor care vorbeau despre ”victimele civile” rezultate în urma acestor atacuri aeriene. Președintele american a susținut însă că majoritatea atacurilor au avut loc în zonele tribale ale Pakistanului. Deci dacă e vorba de ”zone tribale” acolo nu e nici o problemă dacă mor oameni? Cât de ”prudenți” au fost americanii de-a lungul timpului în atacurile teroriste pe teritoriul altor state,  pentru consolidarea ”păcii” și menținerea ”democrației”, nu mai este de mult un mister… De exemplu în ultimii zece ani, SUA,  marele apărător al libertății, a pierdut doar în Irak aproape un trilion de dolari si aproape 4.500 de vieti in rândul soldatilor, plus câteva zeci de mii de victime din rândul populatiei irakiene…

Referitor la folosirea dronelor, Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe pakistanez, Abdul Basit a declarat: ‘Sunt ilegale, contraproductive şi, prin urmare, inacceptabile’.  ‘Nu putem accepta încălcarea suveranităţii noastre’, a adăugat acesta. Pakistanul consideră că aceste atacuri înseamnă un ‘avantaj tactic’, pentru că elimină obiective insurgente, dar reprezintă un eşec strategic, generând resentimente în rândul populaţiei.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .