.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

accident-avionÎn articolul de faţă, o să vorbim de un patriot american, congresmanul Larry McDonald (1935-1983), un model de urmat în viaţa politică, un luptător împotriva Ocultei Mondiale, dar care a fost scos din scenă printr-un aşa-zis “accident de avion”. De fapt, a fost un act criminal rece, iar Oculta Mondială ştie bine să-şi execute opozanţii, totul mascând sub forma unor morţi accidentale…

Larry McDonald s-a remarcat în special prin lupta sa împotriva comunismului internaţionalist (doctrină, care culmea, încearcă să fie implementată cu forţă, sub un alt nume, sub un alt machiaj, în unele ţări ale Uniunii Europene). El credea că există forţe puternice în interiorul SUA, ca de exemplu “Comisia Trilaterală” (afiliată Ocultei Mondiale), care vor să aducă socialismul şi guvernarea mondială.

În anul 1980, acest curajos congresman a fost printre puţinii politicieni americani care a avut “tupeul” să investigheze instituţiile de faţadă ale Ocultei Mondiale. Astfel, Larry McDonald a introdus Rezoluţia 773 în Camera Reprezentanţilor, solicitând o investigaţie a Congresului faţă de organizaţiile globaliste: Consiliul pentru Relaţii Externe (CFR – Council on Foreign Affairs) şi Comisia Trilaterală. Totodată, el a solicitat ca SUA să iasă dintr-o altă organizaţie globalistă – ONU – sesizând faptul că acolo se fac jocuri ale Ocultei Mondiale.

Totodată, congresmanul, în anii 70 şi 80, a făcut o mulţime de eforturi pentru a demasca în faţa opiniei publice şmecheriile la care s-au pretat marile corporaţii internaţionale şi marile bănci internaţionale, cu sediul în SUA.

Aşadar, Larry McDonald era un om foarte periculos pentru “Oculta Mondială” şi, de aceea, trebuia scos din scenă. Cea mai bună soluţie a fost “accidentul de avion”, însă chiar s-a încercat şi o inflamare a relaţiilor deja tensionate între SUA şi URSS. De ce? Pentru că avionul cu pasageri în care se afla congresmanul american şi care trebuia să ajungă în Coreea de Sud (Zborul 007) a fost doborât de un avion sovietic, întrucât pătrunsese în spaţiul aerian al fostei URSS. Incidentul tragic a fost unul dintre momentele cele mai tensionate ale “războiului rece”, dar, părerea mea e faptul că sovieticii au fost induşi în eroare în mod intenţionat, pentru ca avionul să fie doborât.

Şi iată aşa, Oculta Mondială a mai scăpat de un adversar feroce… Odihneşte-te în pace, luptătorule! Oameni ca tine, mai rar găseşti…

 

sursa si foto:  http://www.lovendal.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .