.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Olanda nu si-a respectat o decizie politica privind accesul Romaniei si Bulgariei in Schengen, sustinand ca, daca nu se va gasi o solutie de compromis, seful Consiliului European va pune pe ordinea de zi subiectul accesului in Schengen al celor doua tari.

Seful statului a precizat ca in cadrul Consiliului European a ridicat problema nerespectarii unui angajament politic de catre Olanda si Finlanda.

“Sunt doua obligatii majore pe care statele care intra in UE le au: sa indeplineasca toate criteriile tehnice pentru acces in spatiul Schengen si sa indeplineasca toate criteriile tehnice pentru accesul in zona euro. Romania si-a indeplinit aceasta obligatie. Olanda si Finlanda au refuzat aplicarea tratatului. In acest context a fost abordarea mea in interventie”, a declarat Traian Basescu.

El a mai spus ca este o realitate ca Olanda nu si-a respectat un angajament politic, potrivit MEDIAFAX.

“Premierul olandez a uitat angajamentul politic cand a ajuns acasa”

“Olanda nu si-a respectat un angajament politic. Nu vreau sa spun: premierul olandez nu a avut cuvant. Deci sa nu traduceti asa. Ci afirmatia este: Olanda nu a respectat o intelegere politica, facuta in septembrie, cand eu am deblocat propunerea Olandei de a consolida reglementarile legate de spatiul Schengen”, a explicat Basescu.

Acesta a mai precizat faptul ca deblocarea s-a facut in ideea ca Olanda va gasi formula realizarii unui compromis in ceea ce priveste accesul Romaniei si Bulgariei in Schengen, iar pe urma premierul olandez a uitat acest lucru cand s-a dus la el acasa. “Semnul pentru noi ca premierul isi respecta cuvantul ar fi fost daca reprezentantul Guvernului in Parlament sustinea ceea ce ne-am inteles la Consiliu, adica accesul Romaniei”, a mai spus presedintele. [Schengen: Regula aplicata celorlalte tari sa fie aplicata si pentru Romania]

Basescu a adaugat ca, indiferent care ar fi fost votul in Parlament, s-ar fi considerat ca premierul si-a respectat cuvantul din Consiliu.

“In acest sens, va pot spune ca exista o declaratie a presedintelui Consiliului European, Van Rompuy, care a atentionat ca, daca pana la Consiliul din decembrie nu se gaseste o formula de compromis, compromis care ar trebui sa se suprapuna pe compromisul realizat cu Franta si cu Germania, va pune pe ordinea de zi a Consiliului subiectul accesului in Schengen al Romaniei si Bulgariei”, a spus Traian Basescu.

Sursa: 9AM

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .