.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Este tot mai clar că sistemul politic  din Romania, rezultat al coruptiei endemice, functioneaza  și legal dar și în afara  coordonatelor legale.Această  existență pe două planuri este sursa deciziilor în stilul  classic al mafiei transpartinice.

        Ne intrebam adesea care sunt mizele “sacrificiului” politicienilor  pe altarul functiei publice si incercam sa descifram raspunsuri posibile din faptele lor folositoare comunitatii. Ceea ce vom constata, ne va deziluziona. Prima grija de capatai a alesilor  nu este implinirea sperantelor deschise noua, alegatorilor, atunci cand ne-au coplesit cu promisiunile electorale, ci “eliberarea de datoriile de onoare”, cu care si-au cumparat dreptul de a candida si a fi alesi.

       Cele ce urmeaza nu sunt intuitii, speculatii ori rodul imaginatiei cuiva. Pentru liderii partidelor politice, campaniile electorale sunt o sursa de imbogatire fara just temei, pe seama traficului cu functiile de demnitate publica eligibile. Dupa fiecare campanie, liderii partidelor au devenit mai bogati cu cateva milioane de euro. Unii cu 3-5 milioane, altii cu 10-15 milioane, dupa ponderea partidului si apucaturile  hraparete ale liderului.  Milioane se aduna de la candidatii  care isi  dau obolul pentru  dreptul de a candida si a fi alesi, caci  seful de partid citeste si intelege in maniera personala art. 37 din Constitutia Romaniei.

         In recenta campanie electorala, mercurialul pentru candidatii desemnati la presedintia consiliilor judetene a fost de cca. 500.000 euro.  Multiplicat cu 41, rezulta 20,5 milioane euro.  Candidatii la primariile municipiilor capitale de judet au avut o cota mai modesta, cam la jumatate, care inseamna inca 10  milioane euro. Total aproximat 30 milioane euro.

          Sunt percepute taxe si pentru nominalizarea candidatilor la cele 263 de primarii orasenesti. De la 10.000 la 100.000 euro, dupa marimea,  importanta  si bugetele oraselor. Media sumei mutiplicata cu 263 inseamna alte 13 milioane euro.

       Cotizeaza, la negociere libera, si candidatii la   primariile comunale, La o medie de 5000 euro, multiplicat cu 2685 de primarii,  rezulta alte 13 milioane  euro. Totalul general estimat, bate catre 50 milioane euro . Totul, “bani gheata”.

        Pentru cei cativa , putini la numar, care beneficiaza de grosul milioanelor, incepe stresul ingineriilor fluxurilor si circuitelor de albire a banilor primiti ca mita . Asa ajung unii sa mai invete geografia plantei si sa stie pe unde sunt statele si teritoriile de pe listele “gri inchis” si “neagra” ale paradisurilor fiscale, intocmite sub egida Summitului G.20 .   Citiți mai departe pe cotidianul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .