.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................


“In legatura cu moartea lui Gaddafi, circumstantele sunt inca neclare. Consideram ca o ancheta este necesara”, a declarat jurnalistilor purtatorul de cuvant al Inaltului Comisariat, Rupert Colville, referindu-se la inregistrarile video difuzate joi de presa despre capturarea si uciderea fostului lider libian.

“Ar trebui sa existe o ancheta, tinand cont de ceea ce am vazut ieri (joi, n.r.)”, a spus el. Potrivit lui Colville, cele doua inregistrari video cu Gaddafi difuzate joi, “una cu el in viata, alta cu el mort (…) sunt foarte ingrijoratoare”.

El nu a precizat cine ar trebui sa efectueze aceasta ancheta, dar a amintit ca o comisie de experti a fost mandatata in cursul acestui an de catre Consiliul ONU pentru drepturile omului sa investigheze violentele din Libia.

Colville a mai spus ca moartea lui Gaddafi “pune capat unei perioade de opt luni de extreme violente si suferinte pentru poporul libian”.

“O noua era incepe in Libia, una care trebuie sa raspunda aspiratiilor poporului in favoarea democratiei si a drepturilor omului”, a adaugat el.

Postul de televiziune Al Jazeera a prezentat joi imagini cu Muammar Gaddafi, filmate imediat dupa arestarea sa. Fostul lider libian pare sa fie ranit, insa este inca in viata. La un moment dat, imaginile arata cum Gaddafi este abuzat de un grup de luptatori din fortele Consiliului National de Tranzitie. Muammar Gaddafi a murit, joi, la putin timp dupa capturarea sa de catre fortele Consiliului National de Tranzitie de la Tripoli. Gaddafi ar fi fost ranit grav la ambele picioare si la cap intr-un atac realizat de avioane NATO asupra unui convoi in care se afla fostul lider libian. Potrivit unei alte variante, Gaddafi a murit intr-un schimb de focuri cu soldatii CNT.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .