.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

bratara-dacica-2-620x264După cum povestește în scrierile sale medicul personal al împăratului Traian, Statilius Crito, romanii au furat din Dacia cantități uriașe de aur și argint, realizând cea mai mare pradă de război din istoria imperiului. Potrivit acestuia, „După ce l-a învins pe Decebal, puternicul Traian  aduce romanilor 5 milioane de livre de aur, o cantitate dublă de argint și alte obiecte de valoare, depășind orice estimare.”

Chiar și așa, multe alte tezaure de aur și argint au rămas ascunse pe pământul Daciei, lucru care a dus la începutul secolului al XIX-lea la o adevărată goană după comori în zona Munților Orăștiei. Datorită catităților mari de metal prețios găsite atunci s-au creat probleme inflaționiste în cadrul Imperiului Habsburgic (care stăpânea Transilvania în acea vreme), lucru care a dus la intervenția armatei austriace în zonă, pentru a controla fenomenul.

Afluxul de oameni din acea vreme, în zona cetăților dacice, a fost atât de mare încât pe drumul care duce astăzi de la Costești la Sarmizegetusa existau nu mai puțin de 50 de crâșme, în condițiile în care populația locală din acest spațiu nu depășea atunci (la fel ca astăzi) câteva sute de persoane…

Și iată că mersul vremurilor ne aduce în anii de după ’89 când rețele specializate de traficanți, cu acoperire politică, continuă să jefuiască cetățile dacice de bogățiile lor din aur și argint. Nemernici de cea mai joasă teapă, fără conștiință, fără vreun sentiment național, ne prejudiciază pe toți de artefacte cu o valoare istorică excepțională.

sursa si foto:  http://www.cunoastelumea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .