.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Opt persoane au fost împuşcate de un poliţist într-un coafor din zona Perla din Capitală. Două dintre victime au murit. Prima persoană împuşcată de Gheorghe Vlădan a fost casiera, care a fost nimerită în cap, apoi soţia agentului, după care a tras în restul persoanelor din unitate. Atacatorul a reacţionat din gelozie.

UPDATE 00:40 -Poliţistul Gheorghe Vlădan a fost readus la Parchetul instanţei supreme, pentru a fi audiat, după ce i-au fost recoltate, luni seara, probe biologice la Institutul de Medicină Legală, pentru a se stabili dacă se afla sub influenţa alcoolului sau a drogurilor la momentul atacului armat.

UPDATE 22:40 – Agentul de poliţie Gheorghe Vlădan a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală “Mina Minovici”, pentru recoltare de probe biologice.

Vlădan a fost de acord să dea declaraţie în faţa anchetatorilor, după care, însoţit de avocată, şi cu escortă a fost dus la INML.

Prim-adjunctul procurorului general al României, Marius Iacob, a declarat că agentul Gheorghe Vlădan va fi supus unei expertize prishiatrice în cursul zilei de marţi, la Institutul Naţional de Medicină Legală “Mina Minovici”, conform procedurii obligatorii într-un caz de omor.

Potrivit lui Marius Iacob, agentul de poliţie a fost testat psihologic în anii 2007 şi 2011, fiind declarat apt pentru a fi conducător auto la Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Iacob a precizat că Vlădan deţinea din octombrie 2010 un pistol Glock de 9 milimetri, achiziţionat dintr-un magazin de specialitate.

UPDATE 21:40 – Cele trei victime internate în Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt la terapie intensivă, stabile, fără leziuni ale organele interne, deşi gloanţele au trecut ori s-au aprit foarte aproape de acestea, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr Bogdan Opriţa.

Este vorba despre un bărbat (aproximativ 50 de ani). În acest caz, glonţul a avut o traiectorie stranie. A intrat prin partea dreaptă foarte apoape de ficat, dar fără să lezeze acest organ. Bărbatul ar putea fi operat marţi sau miercuri, a mai spus coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Una dintre femei a fost rănită în zona abdominală, inghinal, glonţul oprindu-se aproape de un grup de vase (aortă, venă, nerv). Acesta ar putea fi operată luni noapte sau marţi dimineaţă, a adăugat medicul.

La cea de a treia victimă, tot o femeie, glonţul a intrat în abdomen şi a ricoşat de coaste după care a intrat prin partea inferioară a sânului şi a ieşit prin partea superioară a acestuia. Femeia are şi o contuzie pulmonară. Va fi operată probabil tot marţi, specialiştii vor decide momentul intervenţiei, a mai spus Opriţa.

Sursa in continuare: Mediafax

foto: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .