.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Viktor-OrbanFrică şi tensiune în toată Europa pentru paladinul suveranităţii naţionale ungureşti, apărătorul poporului şi far pentru sute de milioane de europeni. Omul care combate o bătălie dură pentru drepturi şi suveranitate împotriva puterilor oculte maso-bancare şi vulturii finanţelor internaţionale, viu prin minune.
Atentat? Mintea asociază la acesta alte cazuri similare.

Budapesta, Bucureşti – Evenimentul întradevăr înspăimântător şi ciudat a pus pe jar milioane de unguri şi cetăţeni europeni: cel puţin cei care au învăţat să iubească un personaj de calibrul lui Viktor Orban, Primul Ministru ungar care din 2012 este ocupat cu lupta pentru suveranitatea Naţiunii sale – gloriosul pământ maghiar – împotriva megaputerii deţinute de lobby masonico-bancare europene şi europeiste, finanţa şi camăta internaţională. Dar ce s-a întâmplat?
Să mergem la fapte: În România, convoiul care îl însoţea pe Viktor Orban, în drum spre Balvanyos Summer University, cu gărzile de corp (maşini ale poliţiei române) a suferit un accident grav în porţiunea de stradă care conectează oraşele Kelementelke şi Erdoszentgyorgy. Maşina la bordul căreia se găsea Primul Ministru din fericire nu a fost implicată în mod direct în accident.
Dar asta doar dintr-o extremă atenţie! Maşina care a fost, la sens propriu, distrusă e cea în care se găsea Consulul General Ungar din Csikszereda, în care călătoreau şi un vice şi trei funcţionari ai Biroului Primului Ministru. Maşina – detaliu foarte important – mergea foarte aproape de cea a lui Orban. E doar un caz? O eroare de evaluare al unui posibil atentat? Un plan perfect, cu întorsături imperfecte?

 Un personaj onest şi incomod

Cei cinci membrii ai anturajului Primului Ministru au fost transportaţi de urgenţă la spital, în România. Cercetătorii s-au activat imediat, dar dinamică particulară a accidentului şi modalitatea prin care acesta s-a desfăşurat au lăsat deja cortina dubiului asupra unui cerc de personaje, sau mai bine spus de medii „ciudate”. Cu siguranţă Orban nu este omul care inspiră indiferenţă: ori îl iubeşti, ori îl urăşti. Iar în ultima vreme în Europa, lista de personaje – mai ales de o anumită importanţă – cărora apărătorul patriei ungare nu le era foarte comod – şi încă nu le este – e destul de bogată. El reprezintă un model şi un exemplu – în ceea ce priveşte corectitudinea şi moralul – pentru milioane de cetăţeni unguri şi europeni.

Istoria se repetă?
Din păcate fantomele şi „suspecţii”, fie vorba şi de un atentat ad hoc, creează tot mai multă presiune asupra multor cetăţeni unguri prin dubiile care nasc. Să se vorbească de „caz” pare într-adevăr paradoxal! „Noi ungurii încă avem în minte şi în faţa ochilor cazul „Alexander Dubcek„, adică atentatul asupra liderului emblemă, din 1968, imagineaPrimăverii din Praga, mort într-un accident de maşină ciudat. Gândul nu se opreşte şi merge asupra fraţilor Kennedy, şi mai ales la accidentul aviatic din Rusia, când întreagă delegaţie a guvernului polonez şi-a găsit moartea, inclusiv preşedintele Kaczynski. Ucis, pentru că în realitate era incomod. Aşa cum mulţi dintre cititori vor aminti, din relatare cercetătorilor reies multe detalii: urme de explozibil au fost găsite pe fragmente din avionul polonez TU-154 care s-a prăbuşit în mod misterios în dată de 10 aprilie 2010 în apropiere de Smolensk. În afară de preşedintele polonez Lech Kaczynski, au murit şi soţia acestuia împreună cu alţi 94 printre cei mai buni funcţionari polonezi. La vremea aceea, ziarul polonez Rzeczpospolita scria de reziduul de TNT şi nitroglicerină găsit pe 30 de locuri din avion.”

Cazurile Dubcek, Kennedy şi Kaczynski
Mulţi cred încă şi azi că Rusia se găseşte în spatele atentatului în care s-a prăbuşit avionul. Preşedintele Lech Kaczynski era expresia unuiguvern filo-american, şi unul dintre promotorii planului cu misile de apărare al fostului preşedinte Usa, George W. Bush, în Polonia. Un plan profund adversar Rusiei. Mulţi teoreticieni ai complotului susţin existenţa unui video înregistrat imediat după prăbuşirea avionului. Un video care pare să demonstreze fără dubii teoria atentatului. Dar asta e o altă poveste.

Orban scapă morţii – Discurs Naţiunii despre Noua Ordine Mondială

Toţi protagonişti, şi uniţi împotriva ultimei ameninţări modniale – Apel Naţiunii. Omul Suveranităţii Naţionale nu are păr pe limbă

Orban – la câteva ore de la atentat face un discurs Naţiunii

Budapesta – Dragi prieteni cititori, pentru cine încă nu a înţeles Europa trăieşte perioada cea mai întunecată din istoria sa milenară…Cea mai întunecată şi fiindcă e cea mai ocultată şi mistificată (cât şi asfixiantă). Trăim într-o închisoare totală şi mulţi încă nu îşi dau seama, plagiaţi de media regimului. Toate fantomele care mulţi se gândeau că au dispărut – pe urma unor texte de istorie complet deformate, false şi alterate – îşi creează o formă, şi sub veşmintele false de îngeri care lucrează pentru o ipotetică şi miraculoasă unificare europeană, monştrii şi spiritele cele mai urâte din trecut se întorc ameninţătoare la suprafaţă pentru un atac final adus popoarelor. Atentatul – fiindcă de atentat e vorba! – lui Viktor Orban, în acest sens, pare să fie legat de un dublu fir roşu cu această teză, că cineva – în mod eronat – va fierbe ca şi „complotistă”, dar care într-un final e simplă şi pură realitate. În ultimile zile, să nu uităm, în Ungaria a fost închis biroul Fondului Monetar Internaţional. E doar o coincidenţă? Pentru mulţi nu! E o ciudată coincidenţă faptul că Bilderberg a elaborat „problema Ungaria” în ultima întâlnire? Desigur, interzicerea OGM şi orientarea către orenaţionalizare a Băncii Centrale nu sunt lucruri mărunte! Ce spuneţi?

Omul Suveranităţii
Omul suveranităţii şi independenţei prin antonomază, omul care a avut curajul să interzică distructivele OGM în propria ţară, omul care a devenit un exemplu şi model pentru sute de milioane de europeni consumaţi de uzura internaţională şi de lovitura de stat globală masonico-mafioată a puterilor oculte care domnesc în Europa, a vorbit Naţiunii în direct la TV. Fără nicio reţinere Orban şi-a început discursul vorbind despre Noua Ordine Mondială şi ceea ce ar trebui să facă statele pentru a se elibera de acest cancer mondial, menit să distrugă nu doar naţiunile şi constituţiile, dar şi familiile, „Familia„, şi înşişi oamenii. Cum? Subminând natura şi societatea în numele „progresului”, distrugând ceea ce a fost creat (OGM) şi modificând însuşi ADN’ul uman; creând datorii false şi imposibil de stins şi începând, mai mult sau mai puţin în toată lumea, (vezi si situaţia siriană) războaie fără sens sau scop logic. Războaie servite drept misiuni de Pace şi misiuni pentru „exportarea democraţiei”. Aşa-zise „primăveri”. Mai asemănătoare cu tăioase şi îngheţate ierni.

Îmbrăţişarea cu Naţiunea – Toţi sunt protagonişti, cetăţeni şi idei

În această ocazie, Orban a făcut apel la întreagă Naţiune, toţi ungurii cu bunăvoinţă, au fost chemaţi să dea propria contribuţie în termeni practici şi de idei pentru a contrasta răul absolut care vrea să distrugă şi să sclavizeze Naţiunea, aşa cum a făcut cu Grecia şi în bună parte cu Spania, Portugalia, Irlanda, Cipru, Italia. Coincidenţa face ca acestea să fie ţările cu cea mai veche tradiţie creştină. Şi pe acesta unii îl numesc simplul caz?! Orban a insistat asupra faptului că orice idee care provine de la popor sau de la amicii naţiunii, dotată de sens practic şi de greutate morală şi/sau legală va fi bine acceptată pentru guvern şi va deveni protagonista principală a politicii sale, pentru binele poporului. Un nou tip de fantastic şi revoluţionar model de universitate sub cerul albastru liberă şi deschisă tuturor.

Lecţie de Istorie
Orban, în discursul sau acuzând pericolul şi răul concret adus de Noua Ordine Mondială a elaborat şi tema din punct de vedere istoric, amintind ungurilor că în 1918 drumul a fost desenat de înălţarea Statelor Unite şi de formarea unor noi echilibre mondiale, conduse de puteri oculte. Războaiele mondiale au dus la instaurarea unei „Noi Lumi” în Europa. Nu inutil în 1943 a avut loc lovitură de stat angloamericana făcută Italiei. „În 1990, apoi, imperiul sovietic a încetat să existe în lumea bipolară, iar Statele Unite s-au impus în Europa ca şi poziţie dominantă„. Cert este că lovitură USA-CIA în Bătrânul Continent a început cu Planul Kalergi, încă dinaintea naşterii UE. Orban în discursul sau a vorbit apoi de două principale erori/greşeli fatale în Europa de azi: centralismul europeist care a surprins în fault multe popoare care nu erau pregătite pentru o asemenea derivă, şi sistemul de moneda unică, motivul aşa-zisei crize.

România şi celelalte ţări au acum un model de urmat. Şi nu există alibiuri sau jumătăţi de măsură pentru nimeni! Nici pentru politică, nici pentru bine-cunoscuta „antipolitică„.

Pentru cei înţelepţi puţine cuvinte!

sursa si foto:  http://art31.ro/

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .