.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ordinul de ministru privind clasa pregatitoare nu va fi modificat. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciu, care a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca vineri, 24 februarie, premierul Mihai Razvan Ungureanu a avut o intalnire de lucru la sediul Guvernului cu Ministrul Educatiei, Catalin Baba, in care a fost evaluat ordinul de ministru pentru inscrierea copiilor in clasa I si in clasa pregatitoare. “Cei care nu au loc (in scoala pe care au ales-o si care nu este scoala de circumscriptie – n.red.) pot sa mearga la orice alta scoala. Este o optiune care poate fi refacuta. Se pot duce cu dosarul la o alta scoala, care nu e scoala de circumscriptie”, a declarat ministrul Educatiei, Catalin Baba.

Dan Suciu, purtatorul de cuvant al Guvernului:

* Astazi la sediul Guvernului premierul a avut o intalnire de lucru cu dl Catalin Baba in care a fost evaluat ordinul de ministru pentru inscrierea copiilor in clsasa pregatitoare si in clasa I. Nu sunt necesare modifcari.
* S-au clarificat doua din principiile care au starnit multe emotii si care au fost considerate la nivelul opiniei publice neclare: dreptul parintilor de a-si inscrie copilul in orice scoala si faptul ca inscrierea copiilor se face fara nicio evaluare scolara prealabila.
* Aceasta inscriere se face dupa un calendar foarte clar. Acolo unde este cerere foarte mare, inspectoratul va incerca sa majoreze numarul locurilor posibile.
* Evaluarea apare intr-o singura situatie si este o evaluare psihosomatica, nu una scolara. Evaluarea apare numai pentru copiii nascuti dupa 1 septembrie, este facuta de personal specializat pentru clarificarea situatiei copilului, daca poate intra in clasa I sau la clasa pregatitoare, iar evaluarea se face la solicitarea parintilor.

Catalin Baba, ministrul Educatiei:

* Fiecare parinte a intrat in posesia unei brosuri in care sunt indicate etapele inscrierii in clasa pregatitoare. In timpul recensamantului sau in cadrul intalnirilor cadrelor didactice cu parintii, fiecare parinte a putut sa se informeze cu privire la inscrierea in clasa pregatitoare si in clasa I.

Sursa in continuare: Hotnews

Potrivit Legii educaţiei naţionale, măsura introducerii clasei pregătitoare în învăţământul primar intră în vigoare începând cu anul şcolar 2012 – 2013.

VEZI AICI (click) textul integral al LEGII Educatiei Nationale

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .