.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Povestea fetiţei ce a supravieţuit unui teribil accident în care şi-a pierdut mama. Fără a beneficia de sprijinul ei şi al unui tată, ca în cazul celorlalţi copii, dar cu o inteligenţă ieşită din comun a reuşit să se situeze la cel mai înalt nivel în perioada studiilor liceale. Pentru că nu avea cine să o susţină financiar a beneficiat de o bursă oferită de Asociaţia “Pro Ruralis” Iaşi care se ocupă cu ajutorarea copiilor inteligenţi ce provin din mediul rural şi care trăiesc în familii sărace fără posibilităţi materiale, ori chiar sunt orfani.

Este cazul Dianei Gavril, născută la Chişinău şi care se poate mândri cu un glorios trecut de elevă eminentă. Tatăl său a abandonat-o încă de când era mică iar mama ei a murit. Ea a reuşit însă în viaţă, însă trecând şi astăzi prin mari greutăţi. A terminat anul trecut Colegiul Naţional din Iaşi ca şef de promoţie iar acum studiază în Danemarca “international branding and marketing management”. Este pasionată de branduri de modă şi se dă vânt după “kangoo jumps” şi “step aerobic”. Un nefericit copil căruia încă îi surâde viaţa.

“Eu ce trebuie să dau ca să merg la şcoală, că n-am nimic!”
“A terminat ca şefă de promoţie la Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” anul trecut. Are cetăţenia română, dar s-a născut în Republica Moldova. Tatăl ei nu s-a interesat de ea niciodată”. Pe când avea cinci ani era cu mama sa. Într-un moment neaşteptat au fost izbite violent de o maşină. Părintele său a murit lângă ea. Sub ochii săi. Copilul şi-a pierdut cunoştinţa şi a stat circa două luni în comă, dar şi-a revenit. Mama sa a fost îngropată iar ea a crescut singură. O mătuşă a ajutat-o să ajungă la Colegiul Eminescu din Iaşi. A dat concurs la intrarea în clasa a IX-a şi în mod evident, a reuşit, mai ales că are o  înzestrare nativă deosebită: are un coeficient de inteligenţă cu mult peste al celorlalţi.  Toată lumea a văzut că este o fată deşteaptă şi foarte modestă.

O perioadă masa şi cazarea i-au fost plătite chiar de profesori. La un moment dat dascălii, şi ei cu probleme datorate reducerilor salariale binecunoscute, n-au mai putut face faţă cheltuielilor necesare întreţinerii fetei. Aşa că s-au adresat profesorului Victor Geangalău, preşedintele Asociaţiei “Pro Ruralis” pentru a obţine ajutorul unui sponsor.    Citiți mai departe pe jurnalul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .