.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Preşedintele României, Traian Băsescu, a declarat în discursul de la Gala Studenţilor Români din Străinătate, ţinut la Palatul Parlamentului, că cetăţenii trebuie să înţeleagă că ţara noastră trebuie să se modernizeze, pentru a nu se autocondamna.

– Trebuie să vă spun “La mulţi ani” tuturor şi să vă doresc succes în noul an.

– Cei mai mulţi dintre dumneavoastră vă informaţi din mass-media, care din lipsă de profesionalism înţeleg foarte puţin din ce se întâmplă sau nu înţeleg deloc.

– Obiectivul în ultimii doi ani a fost încercarea de a moderniza statul. Statul are nevoie de o justiţie performantă, justiţia care face dreptate, care aşază valorile în societate, justiţia care nu ezită să aplice legile oricui: de la şeful statului la cineva obişnuit.

– Trebuie să înţelegem că nu mai merge cum mergea. Ori înţelegem că România trebuie să se modernizeze, ori ne autocondamnăm. Nu ne condamnă nimeni, ne condamnăm singuri dacă nu suntem de acord cu modernizarea statului.

– Nu fac nicio exagerare atunci când spun că România a ratat multe momente de dezvoltare pentru că unii oameni s-au gândit cum să nu aplice legea fără să intre sub incidenţă penală. Acest lucru trebuie să-l schimbăm.

– Aş veni acolo unde arde acum: Europa, încotro? La Consiliul din 8-9 decembrie nu s-a stabilit nimic altceva decât sancţionarea statelor care nu respectă principiile Tratatului de la Maastricht. În opinia mea, România trebuie să susţină fără rezerve Tratatul de Consolidare Economică.

– Nu voi renunţa la ideea ca, până la alegerile legislative din luna noiembrie, să avem o lege a reorganizării administrativ-teritoriale, lege care să intre într-un proces de implementare în ciclul electoral următor, 2012-2016, urmând ca implementarea completă să fie la sfârşitul anului 2016.

Sursa: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .