.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Când eram copii și auzeam basme cu palate de cleștar, ne imaginam cel mai probabil construcții enorme din cristal, iluminate difuz prin pereții transparenți. În fiecare iarnă, în cinci colțuri diferite ale lumii, astfel de palate se ridică din gheață și zăpadă pentru a oferi una dintre cele mai spectaculoase experiențe hibernale.

Bâlea Lac, România

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac are dimensiuni  mai mici, dar are avanajul de a fi situat la o altitudine de peste 2000 de metri. În inima munților Făgăraș, hotelul are zece camere, iar tema de anul acesta este Ice Sound (Sunete ale gheții, n.r.). Camerele vor fi numite Jazz, Latino, Dance, Hip Hop, Chillout, Classical, House, Trance, şi Blues și vor fi decorate cu elemente inspirate de aceste genuri muzicale. Pe lângă camere, Ice Hotel Bâlea va include și un bar special, unde va fi servit un meniu special de pe farfurii de gheață, mâncat cu tacâmuri din același material.


Jukkasjarvi, Suedia

Hotelul de gheață din satul suedez Jukkasjarvi, este cel de la care a pornit totul: construit pentru prima dată în 1990, edificiul a ajuns la o suprafață de aproximativ 6000 de metri pătrați – aproape cât un teren de fotbal. Deschis în fiecare an din decembrie și până în aprilie, hotelul are o capacitate de 100 de oaspeți și include și un bar construit, la fel, din gheață.

Lainio, Finlanda

Tot în Scandinavia, complexul Lainio Snow Village din Laponia este construit la doar 125 de kilometri de Cercul Polar de Nord și are o tradiție de 11 ani. Suprafața totală este jumătate față de cea a hotelului din Jukkasjarvi iar finisajele sunt mai puțin complexe, dar activitățile din ofertă compensează din plin: expediții arctice cu sănii trase de câini, ski-fond pe trasee spectaculoase sau pescuit la copcă în stil tradițional finlandez.

Stirea si foto in continuare: StyleReport

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .