.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

O tanara a fost intepata zilele trecute de un barbat necunoscut cu un ac, in tramvaiul 41 din Bucuresti. Povestea s-a raspandit rapid pe retelele de socializare si a creat panica in randul bucurestenilor.

Fata a reusit sa fotografieze barbatul, iar mai multe femei au reclamat ca au fost agresate de aceeasi persoana, recunoscandu-l pe faptas din imagini.

Incidentul a avut loc pe 5 ianuarie, in jurul orei 08.45. Atunci, tanara se deplasa cu tramvaiul 41 dinspre Drumul Taberei spre statia Lujerului, cand a fost intepata cu un ac, in piciorul drept, de un necunoscut.

Dupa ce si-a dat seama ce i s-a intamplat, tanara a reusit sa il fotografieze pe agresor.

“Aceasta persoana a urcat in spatele ei, odata cu ea la statia 41 de la Billa Drumul Taberei. Apoi a simtit o intepatura tare in piciorul drept. Cand s-a uitat in spate, era aceasta persoana. El avea o basca in mana pe care a aruncat-o intr-o punga, apoi se chinuia sa arunce ceva ce parea lipit de podul palmei. Prietena mea a coborat la statie Pod Ciurel, de unde am luat-o eu cu masina. A sunat la 112 si i s-a zis sa faca plangere”, a explicat Florin, prietenul fetei.

Cei doi tineri au mers la Institutul de Boli Infectioase “Prof. Dr. Matei Bals”, unde tinerei i s-au recoltat probe pentru analize de sange. Medicii i-au spus tinerei ca abia peste sase luni, perioada in care va fi supusa mai multor examinari si va face mai multe analize la sange, poate afla daca are hepatita B ori C ori sau daca a fost infectata cu virusul HIV.

“Timp de sase luni, trebuie sa mergem la analize si sa ne rugam ca nu a fost nimic pe ac. Ce nu se poate vaccina sunt Hepatita C si HIV”, a explicat Florin.
Povestea a circulat pe Internet, unde prietenul victimei si-a postat numarul de telefon. Florin spune ca mai multe femei au sunat si au spus ca au fost agresate de aceeasi persoana, recunoscandu-l din fotografiile facute de tanara intepata.

Florin a aflat astfel ca porecla agresorului este “Elvis” si locuieste in Drumul Taberei.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a confirmat pentru Ziare.com plangerea tinerei, precizand ca ancheta este in curs. Potrivit Dianei Sarca, fata intepata a facut, marti, o plangere la Sectia 22 de Politie.

Sursa: Ziare.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .