.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Prim ministrul grec George Papandreou a incheiat un acord cu ministrii cabinetului sau prin care el este de acord sa demisioneze si sa faca loc unui guvern de coalitie in cazul in care acestia il vor ajuta sa castige un vot de incredere vineri in Parlamentul grec, au declarat joi surse guvernamentale citate de agentia Reuters.

“I s-a spus ca trebuie sa renunte la functie calm, in scopul de a-si salva partidul (Pasok) “, a declarat o sursa sub acoperirea anonimatului. “A fost de acord sa demisioneze. A fost foarte civilizat, fara dusmanie…”,a adaugat sursa citata.

Contestat chiar si in randurile partidului sau, Partidul Socialist (Pasok) pentru propunerea sa de organizare a unui referendum privind ajutorul financiar european pentru Grecia, George Papandreou, a declarat, joi seara, in timpul unei dezbateri in Parlament, ca nu este de neinlocuit in postul sau de prim-ministru. Biroul sau de presa a refuzat sa comenteze asupra discutiilor din cadrul guvernului.

Opozitia conservatoare, pana acum impotriva planului de salvare a Greciei, a cerut plecarea sefului guvernului si alegeri anticipate in sase saptamani.

Potrivit unor surse guvernamentale, mai multi ministri intre care si cel de Finante, Evangelos Venizelos, au discutat cu premierul pentru a incerca sa gaseasca o iesire onorabila din socul pe care l-a provocat pietelor financiare si tarilor europene propunerea lui Papandreou de organizare a unui referendum in Grecia privind planul european de salvare a tarii.

Intr-o intalnire tensionata la Cannes, miercuri seara, presedintele francez Nicolas Sarkozy si cancelarul german Angela Merkel a avertizat el ca Atena nu va mai primi un cent din ajutorul financiar pana cand nu isi va indepliniangajamentele fata de zona euro.

Grecia urma sa primesca o transa vitala de 8 miliarde de euro in aceasta luna si anuntase ca va intra in incapacitate de plata la mijlocul lunii decembrie daca nu va primi imprumutul.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .