.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Marţi în Parlamentul European, puterea de la Bucureşti a fost sub lupa europarlamentarilor străini, nu doar din cauza stării precară a democraţiei din România, ci şi din cauza manevrelor pe care actualii guvernanţi fac în favoarea controversatului proiect minier de la Roşia Montană.

Înaintea audierilor privind starea democraţiei din România a avut loc o audiere referitoare proiectul minier de la Roşia Montană.

Conferinţa „Riscurile utilizării cianurii în minerit: Proiectul Roşia Montană din România” a fost organizată la iniţiativa europarlamentarului PSD Victor Boştinaru şi a avut ca scop dezbaterea temeinică şi obiectivă asupra proiectului din Apuseni, în condiţiile în care în spaţiul public din România nu este asigurată imparţialitatea din cauza implicării masive a puterii politice de partea investitorilor canadieni de la RMGC.

În cadrul conferinţei moderate de către Victor Boştinaru şi eurodeputata suedeză Marita Ulvskog au luat cuvântul Michel Sponar din partea Direcţiei Generale pentru Mediu din cadrul Comisiei Europene, Stephanie Danielle Roth – fostă cercetătoare şi redactor şef al revistei britanice „The Ecologist”, Dr. Ing. Ştefan Marincea – Cercetător Ştiinţific Gradul I, fost Director General al Institutului Geologic al României, Răzvan Martin – Coordonator programe Activewatch – Agenţia de Monitorizare a Presei, Jo Leinen – Preşedintele Comisiei de Mediu din Parlamentul European, Daciana Sârbu – Membră a Parlamentului European, reprezentanţi ai Ministerului Mediului din Danemarca, Renate Weber – Membră a Parlamentului European, precum şi alţi oficiali şi europarlamentari europeni.    Citește mai departe pe Cotidianul.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .