.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Ultimul intrat in hora majorarilor salariale este UDMR, care a anuntat, miercuri, dupa intalnirea liderilor Uniunii cu reprezentantii FMI ca spera ca Guvernul sa poata creste salariile si pensiile in aprilie-mai. Anuntul vine dupa ce, luni, conducerea PDL a anuntat ca l-a mandatat pe premierul Emil Boc sa discute cu reprezentantii FMI o crestere de salarii pana la 5%.

Tot luni, un deputat PSD, Ion Cindrea, a anuntat ca va depune in Parlament trei proiecte de legi din care unul se refera la cresterea salariilor bugetarilor cu 25 %, adica revenirea la valoarea lor de dinainte de micsorarea din 2010. Liberalii spun ca nu sunt posibile majorari de pensii si salarii cu acest Guvern si ca acestea nu pot fi promise pentru ca “nu stim ce mostenim”.

“Nu va pot spune ca poate fi 25, 30 sau 15%, ca poate fi in 2012 la final sau 2013 la inceput”, a explicat pentru HotNews.ro deputatul PNL, Eugen Nicolaescu.

* Eugen Nicolaescu pentru HotNews.ro: “Cu acest Guvern nu sunt posibile majorari de pensii si salarii. Noi credem ca intr-un an de zile, cu masurile pe care le-am pus in programul nostru economic, se pot crea conditiile de crestere economica. Cresterea economica este cea care-ti da posibilitatea sa dai salarii si pensii mai mari. Noi nu stim ce mostenim in primul rand ca sa stim ce masuri trebuie sa luam. Ma puneti pe mine sa fiu Mafalda. As fi necinstit sa fac asemenea previziuni”

* “Domnul Cindrea nu spune ca de maine, spune ca trebuie sa se faca o asemenea dreptate oamenilor. Eu cred ca este realist sa le spui oamenilor ca trebuie sa se faca dreptate, asta este realist. Eu nu pot sa le spun cand deocamdata, pana nu am datele corecte, sa le vad oficial, ale acestei guvernari. Nu va pot spune ca poate fi 25, 30 sau 15%, ca poate fi in 2012 la final sau 2013 la inceput, ar insemna ca eu sa fiu necinstit si ipocrit, ceea ce nu vreau.”

Deputatul Ioan Cindrea, seful Departamentului de Politici Sociale din PSD a anuntat luni, in timpul unei conferinte de presa, ca va propune trei proiecte de lege din care unul se refera la cresterea salariilor bugetarilor cu 25 %, adica revenirea la valoarea lor de dinainte de micsorarea din 2010.

Cindrea a precizat, citat de Agerpres, ca sursa de finantare pentru majorarea salariilor bugetarilor se poate asigura prin cresterea gradului de colectare a veniturilor la bugetul de stat si combaterea evaziunii si fraudei fiscale si valorificarea bunurilor, confiscate potrivit legii, provenite din activitatea de combatere a evaziunii si fraudei fiscale. O alta sursa de finantare identificata de PSD este reducerea cheltuielilor bugetare din investitii neoportune, ineficiente si neproductive in perioada de criza, dar si reducerea cheltuielilor cu bunuri si servicii care nu sunt necesare si utile functionarii institutiilor statului.

“Romania are posibilitatea sa isi finanteze deficitul astazi. Orice masura care ar putea destabiliza, fie ea populista, fie fara acoperire in buget, ne poate duce inapoi […] Nu spun data, ora si procentul [n.r. unei mariri a pensiilor si salariilor] pentru ca depinde de conditiile economice”, a declarat, luni, premierul Emil Boc in cadrul emisiunii Prim Plan, difuzata de TVR 1.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .