.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

daniel-610x300Patriarhia Romana a reactionat, joi, la declaratia lui Klaus Iohannis privind „fanatismul religios”. Patriarhia sustine ca demersul Coalitiei pentru Familie nu reprezinta „o solicitare ultimativa” si nu poate fi considerat o „cale a fanatismului religios”.

„Reactia domnului presedinte Iohannis este un raspuns la ‘o solicitare ultimativa’ a pastorului baptist Iuga Viorel privind atitudinea presedintelui fata de familia crestina. Probabil acest demers a fost catalogat ca ‘solicitare ultimativa’”, arata Patriarhia Romana.

Reprezentantii Patriarhiei mai sustin ca demersul Coalitiei pentru Familie, in urma caruia trei milioane de cetateni romani au solicitat modificarea Constitutiei referitor la definirea familiei nu poate fi considerat o „cale a fanatismului religios”, sau o dovada de intoleranta.

„Propunerea de amendare a Constitutiei nu reprezinta ‘o solicitare ultimativa’, ci o chemare fireasca la exprimarea democratica a vointei cetatenilor cu privire la una dintre valorile fundamentale ale societatii, familia. Solicitarea are ca scop principal protejarea familiei, a parintilor si a copiilor, si nu condamnarea altor persoane”, sustine Patriarhia, potrivit News.ro.

In plus, definirea mai clara a naturii familiei ar fi justificata, in opinia reprezentantilor Patriarhiei, nu doar de ratiuni ale moralei crestine, ci si de „realitatea prabusirii demografice atat in Romania, cat si in celelalte tari europene”.

In finalul mesajului, Patriarhia precizeaza ca isi exprima speranta ca demersul Coalitiei pentru Familie va fi inteles corect de catre toate autoritatile statului roman si ca i se va da curs conform Constitutiei.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intrebat ce parere are despre demersul modificarii Constitutiei in sensul definirii casatoriei ca fiind exclusiv intre o femeie si un barbat, ca el este adeptul tolerantei si considera ca fiind „gresita” calea „fanatismului religios” si a solicitarilor ultimative.

Iohannis a fost intrebat ce parere are despre initiativa celor trei milioane de romani care au semnat pentru modificarea Constitutiei si precizarea clara ca o casatorie este o uniune intre o femeie si un barbat, seful statului afirmand ca nu este inca randul sau sa se exprime.

Presedintele a spus insa ca, in acest context, el vrea sa reitereze ca societatea trebuie sa revina la toleranta si „acceptarea celuilalt”.

„Acceptarea celuilalt cu bune si rele. Nu suntem toti la fel. Nu toate grupurile etnice si toate grupurile religioase sunt la fel. Este gresit sa dam ascultare sau sa mergem pe calea fanatismului religios si a solicitarilor ultimative. Eu nu cred in ele si nu le sprijin”, a spus Iohannis.

Seful statului a subliniat ca el este „adeptul tolerantei”, increderii si deschiderii spre celalalt.

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .