.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Organizaţia de Bucureşti a PDL l-a acuzat, luni, pe primarul general Sorin Oprescu de “iresponsabilitate crasă şi de maximă lipsă de respect faţă de cetăţenii Bucureştiului”, susţinând că acesta a iniţiat un proiect de hotărâre pentru reabilitarea mai multor fântâni arteziene din Capitală cu o valoare-record, 14 milioane de euro, informează Mediafax.

“Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, pare să fi pierdut măsura: a iniţiat un proiect de hotărâre pentru reabilitarea mai multor fântâni arteziene din Capitală, costul total pentru bugetul Primăriei ridicându-se la 14 milioane de euro. PDL Bucureşti respinge cu hotărâre această iniţiativă a lui Sorin Oprescu, pe care o consideră dovada cea mai clară a faptului că primarul general îşi bate joc de banii bucureştenilor”, se arată într-un comunicat de presă remis de PDL Bucureşti.

Democrat-liberalii îl acuză pe Sorin Oprescu de “iresponsabilitate crasă şi de maximă lipsă de respect faţă de cetăţenii Bucureştiului”.

“În pragul iernii, în condiţiile în care nu există contracte pentru asigurarea serviciilor de salubritate, în condiţiile în care datoriile RADET depăşesc 220 de milioane de euro şi penalităţile către ELCEN sar de 250 de milioane de euro, în condiţiile în care Consiliul General a decis să subvenţioneze căldura pentru bucureşteni şi în acest an, dorinţa lui Sorin Oprescu de a reabilita fântânile arteziene din Piaţa Unirii şi Parcul Tineretului cu 14 milioane de euro reprezintă o mostră de iresponsabilitate crasă şi de maximă lipsă de respect faţă de cetăţenii Bucureştiului”, se mai arată în comunicat.

Reprezentanţii PDL din Consiliul General al Municipiului Bucureşti spun că vor vota împotriva “acestor aşa-zise investiţii” propuse de primarul general al Capitalei, aşa cum au mai făcut-o o dată pe parcursul acestui an. “PDL Bucureşti îi aduce aminte lui Sorin Oprescu, în caz că a uitat, că CGMB a respins deja o dată prin vot reabilitarea fântânilor şi crede că nu există niciun temei pentru care votul să se reia. Mai mult, dacă împrumutul de 800 de milioane de euro cerut de Sorin Oprescu are ca scop final astfel de investiţii «de maximă urgenţă», majoritatea din Consiliul General se va opune”, mai susţin democrat-liberalii bucureşteni.

PDL Bucureşti îi cere din nou primarului general să explice public, în mod clar, cum se vor cheltui 300 de milioane de euro, în cazul în care împrumutul s-ar materializa.

“Sorin Oprescu ar trebui să-şi aducă aminte că a fost învestit cu încredere de cetăţenii Capitalei pentru a le rezolva problemele, nu pentru a produce bani de campanie electorală. Disperarea care l-a cuprins în perspectiva alegerilor de anul viitor, justificată de greşeala asumării însemnelor USL, nu îi dă dreptul primarului general să folosească bugetul municipalităţii în scopuri electorale sau să dubleze datoria Capitalei doar pentru a face rost de fonduri pentru campania din toamna lui 2012. Toate aceste încercări de a genera bani pentru firmele apropiate USL nu sunt altceva decât dovezi ale faptului că Bucureştiul nu are în acest moment un primar general responsabil, ci doar un politruc interesat de binele său şi al susţinătorilor săi politici”, se menţionează în finalul comunicatului de presă.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .