.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

kovesi-599x300-1Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a sustinut, marti, ca in Romania se fac arestari „haiducesti”, institutiile de forta au facut „nelegiuiri” si sunt politicieni care au suferit „traume” in urma actiunii procurorilor.

Vanghelie a insotit-o pe Oana Niculescu Mizil la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde a avut loc procesul in care aceasta este judecata pentru conflict de interese.

Dezbaterile au durat cateva minute, judecatorii fiind nevoiti sa amane dosarul pentru data de 24 octombrie, deoarece Oana Niculescu Mizil nu avea avocat.

„Toate institutiile de forta din Romania, care au facut nelegiuiri, vor raspunde. Sa fie foarte clar ca acesti oameni vor raspunde. Ca nu vor raspunde azi, ca nu vor raspunde maine, dar vor raspunde peste niste ani. E vorba de ceea ce se intampla in Romania, incepand de la arestarile astea, pur si simplu asa, haiducesti, si au desfiintat familii si au nenorocit tot felul de oameni si dupa aia sa se dovedeasca ca au fost colegi care au castigat in instanta. Pana s-a dovedit ca el este nevinovat, a trecut prin niste traume si el, si familia (…). Eu cred ca pentru tot ce s-a intamplat in acesti ultimi ani, unii vor trebui sa raspunda. Chiar daca unii dintre politicieni se duc la arest, vor iesi afara din arest si ne vom ocupa si vom mentine aceste procese pentru a spune lucruri reale si cum ar fi trebuit sa se intample in aceasta tara. Totul este un circ”, a declarat Vanghelie pe holurile instantei supreme.

Marian Vanghelie crede ca, in loc sa fie arestati, oamenii politici ar trebui lasati sa rezolve problemele oamenilor.

„Noi de dimineata vedem vedete la televizor care au probleme penale, in loc sa vedem daca acele vedete ar putea sa rezolve niste probleme pentru oameni. Suntem singura tara din regiune care ne batem cu Putin si facem arestari. Asta este tara. Daca asta este modelul, sa vedem cu ce o sa ne ajute la final, ca nu vad pe televizor decat arestari si batalii cu Putin (…). Va veni o vreme cand unii vor raspunde. Vor raspunde ca au luat oamenii de pe strada cu forta si le pun catuse si le spun — aveti doua variante: va dam cu suspendare si scrieti de cine vrem noi sau daca nu… (…) Daca doamna Kovesi a facut aceste lucruri, va plati si dansa (…). Eu stiu ca, daca te cheama cineva la o institutie, trebuie sa te cheme printr-o citatie, cu un avocat, nu sa spuna ca vor anumita intimitate cu tine”, a adaugat Vanghelie.

In octombrie 2014, Oana Niculescu Mizil, deputat PSD, a fost condamnata de Inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese. Decizia nu este insa definitiva.

Procurorii sustin ca ea a solicitat, in calitate de deputat, incadrarea in munca a mamei sale, Lidia Niculescu Mizil Stefanescu, in cadrul biroului sau parlamentar si a avizat contractul individual de munca prin care, in perioada mai 2009 — septembrie 2011, aceasta a realizat foloase materiale in cuantum de 65.697 lei.

Ancheta in acest caz a inceput in urma unei sesizari trimise la Parchetul General de catre Agentia Nationala de Integritate.

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro/

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .