.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Daca actuala putere mai are ceva legitimitate este pentru ca oameni ca dvs. inca o sustineti. Nu ar trebui si ma mir ca nu va dati seama inca de acest lucru, scrie Emil Stoica, pe blogul lui.

Dupa 1989, toti politrucii si functionarii din sistemul comunist corupt au trecut cu arme si bagaje in barca FSN-ului condus de Iliescu. A fost nevoie de 6 ani de eforturi ale societatii civile pentru ca Iliescu sa piarda puterea. Au avut loc ceva schimbari, insa puterea condusa de Emil Constantinescu nu a reusit sa-i aduca pe acei 60.000 de specialisti cu care se lauda. CDR a esuat pentru ca nu a reusit sa introduca meritocratia in modul in care statul este condus, a perpetuat sistemul corupt de care au beneficiat cei noi ajunsi la putere. Nu a fost o surpriza pentru Ion Iliescu sa recastige puterea in 2000.

A fost nevoie din nou de mobilizarea societatii civile in 2004 pentru a scapa de Adrian Nastase, urmasul lui Ion Iliescu.

Si ce a facut puterea de dupa 2004: a continuat sa promoveze sistemul feudal de stat, organizat de diversi baroni, de nasi, de fini, de nepoti; meritocratia mult promisa in guvern a fost abandonata imediat si am fost martorii a unor furturi continue din banii cetatenilor, uneori poleite sub numele de initiativa privata. Am ruesit sa dezvoltam milionari de carton din taxele romanilor. Am reusit sa dam un nume rau ideii de initiativa privata si de privatizare pentru ca in 22 de ani aceste concepte au fost sinonime cu devalizare si cu contracte dezavantajoase pentru stat. Citește mai departe pe : jeopardy

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .