.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

În cazul în care v-a pus pe jar ultima operațiune pe care a făcut-o motorul de căutare pe care îl folosiți zilnic să căutați orice vă interesează, atunci trebuie să știți că dacă nu vreți să-l puneți în imposibilitatea să afle tot aveți la îndemână o serie de instrumente pentru ca Google să nu reușească să facă un tablou complet privind datele despre dumneavoastră.

Google a anunţat o schimbare în politica sa de confidenţialitate, care îi va permite să combine toate informaţiile pe care le deţine despre utilizatorii săi de pe diversele sale servicii, de la 1 martie. Ca urmare a acestui lucru, cei de la wired.com au realizat o listă cu o serie de lucruri care ar putea să-l pună pe “atotștiitorul Google” în imposibilitatea de a pune cap la cap și de a procesa informațiile pe care le culege în urma activităților pe care le aveți atunci când utilizați servicile lui.
Pentru că, în definitiv, despre aceasta este vorba în lumina noilor schimbări: începând cu 1 martie, google va combina informații despre utilizator pe care le va lua din cuvinte cheie apărute prin e-mail-urile de pe adresele de gmail, diin căutările de pe internet prin mototul de căutare Google, din ceea ce căutați pe YouTube, etc. Înainte de axeastă schimbare, Google crea un profil al utilizatorului, însă rezuma utilizarea datelor din profil la serviciul de unde datele au fost colectate.

Ideea centrală a demersului publicației wired.com este una cât se poate de simplă: fragmentarea utilizării serviciilor Google.    Citește mai departe pe Capital.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .