.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

“Cum sa păzească poarta Europei, niște hoți?”

Henk Jan Ormel, liderul partidului Creștin Democrat din Olanda, le-a explicat băbește ziariștilor de la TVR de ce se opune intrării României in Schengen (vezi știrea TVR aici): daca intrați in Schengen, sunteți frontiera externa. Ca frontiera externa, aveți si cheia de la ușa mea. Chiar daca aveți echipamente bune, echipamentele sunt manevrate de oameni. Daca oamenii sunt corupți, daca iau spaga ca sa lase pe cineva sa intre, atunci o sa mă trezesc in casa cu toți criminalii. Si olandezul are perfecta dreptate!

Iată însa ce i-a răspuns chestorul Marian Tutilescu, seful departamentului Schengen din MAI: cică, n-a fost decât un singur polițist arestat pentru trecerea ilegala a frontierei! Restul au fost arestați doar pentru…contrabanda.

Adică nu ne-a prins nimeni la furat de boi: pana acum, ne-a prins doar la furat de…oua. Foarte tare! Tipic răspuns de hot. Adică voi va protejați unul pe altul si asta înseamnă ca sunteți curați, bai mafioților? Si cine s-a găsit sa se laude cu curățenia politiei? Tocmai Marian Tutilescu, cunoscut pentru abuzurile din Mehedinți si de la IGP (sub protecția lui Adrian Năstase).

Politia româna: o banda de proxeneți, traficanți de droguri, cămătari.

  • Cristian Ciocan, însuși purtătorul de cuvânt al Politiei Române (deci chiar “fața” Politiei) a stârnit un scandal săptămâna trecuta, prin legăturile sale cu interlopii. Pe Facebook a apărut o fotografie care îl arata distrându-se de minune la Bamboo, alături de Mihaela, o protejata a clanului Cămătaru. Mihaela este iubita lui Bogdan Niţă (poreclit Vulpe), un celebru traficant de droguri în cluburile de fiţe din Bucureşti   Citiți mai departe pe capitalismpepaine.wordpress.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .