.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Sute de politisti din New York, purtand casti si scuturi, au inceput marti dimineata evacuarea manifestantilor care protesteaza de aproape doua luni in parcul Zuccotti din metropola impotriva sistemului financiar, transmite Reuters.
Purtatorul de cuvant al politiei din New York, Paul Browne, a declarat ca Primaria si proprietarul parcului Zuccotti , compania Brookfield Office Properties, le-au transmis manifestantilor ca zona va incepe sa fie evecuata pentru a permite igienizarea imediat dupa ora 01:00 noaptea (08:00, ora Romaniei).

In mesajul scris transmis de Primarie si de compania Brookfield se precizeaza: “ocuparea in continuare a parcului Zuccotti reprezinta un risc in crestere pentru sanatatea si siguranta celor aflati in tabara din Zuccotti, pentru echipele de interventie si locuitorii cartierului”.
Browne a spus ca 15 persoane au fost arestate pentru tulburarea ordinii publice si pentru ca s-au opus actiunii fortelor de ordine.
deși cei mai multi dintre manifestanti au parasit parcul in mod pasnic.  El a mai precizat că protestatarii se pot intoarce in zona dupa ce parcul este curatat, insa fara corturi si alte obiecte personale.

Demonstrantii au afirmat ca politistii au actionat în mod violent. “Sunt socata. Mi-au pus mainile la spate. Sunt cu adevarat agresivi. Vroiam sa plecam si ne-au alungat”, a spus Samantha Tuttlebee (35 de ani), care sustine ca facea munca voluntara in parc.

Manifestantii ce demonstreaza impotriva sistemului financiar au anunțat de curând ca joi vor sa inchida Wall Street, zona în care se afla Bursa din New York, printr-o manifestație care va marca cele doua luni scurse de la inceputul demonstratiilor.

Luni, politistii au evacuat tabara Occupy din Oakland, inlaturand corturile manifestantilor, in timp ce in Portanld (Oregon), fortele de ordine s-au confruntat cu circa 1.000 de demonstranti.

Video

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .