.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

ponta2-579x300
Una din cele mai perfide manipulări a fost faptul că România a fost menținută în divizare, fără autostrăzi care să treacă munții și să genereze o uniformizare a dezvoltării și investițiilor. Astfel, majoritatea investițiilor s-au realizat în Transilvania.
De ce? fiindca există un plan pentru divizarea României și preluarea Transilvaniei, un plan aparent dificil… dar nu atât de dificil când la caârma lui aparent parcă „diavolul” s-ar afla.

Pe de altă parte, interesantă este declaratia lui Ponta, care, în afară de povestea cu amenințărle, mai spune ceva interesant: „ Eu în instanță spun adevărul”. Păi da, s-ar putea că există, totuși, cum spune dânsul, o excepție.

Fostul premier Victor Ponta sustine ca a fost amenintat cu puscaria daca va demara lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov. „Ne-a zis cineva, care e acum in functie, cand am vrut sa semnez Comarnic – Brasov, ca vom ajunge direct la DNA”, a declarat Ponta la Romania TV.

„Am multi martori care au asistat la o discutie cand ne-a zis cineva, care e acum in functie, cand am vrut sa semnez Comarnic – Brasov, ca vom ajunge direct la DNA. Ne-au zis ca ne baga in puscarie daca facem autostrada Comarnic-Brasov”, a declarat fostul premier, marti seara.

El a mai pretins ca toate numirile pe care le-a facut in functii au avut avizul structurilor de informatii.

”Daca ma intreaba cineva in instanta, o sa spun tot ce stiu. Eu, in instanta, spun numai adevarul. A fost o mare suparare, de la inceput, ca de ce e Bica la DIICOT, ca de ce e Nitu. Nu domnul Basescu a fost cel suparat, ci altii, el a semnat. Am discutat numirile in justitie cu Traian Basescu. Eu discutam cu structurile specializate ale statului, ca sa primesc avizul ca nu sunt oamenii teroristi, ca nu sunt corupti. Poate nu stiau serviciile. Apoi au devenit corupti. Asa am fost eu prudent, am intrebat inainte. Asa m-am trezit cu ministrul de Finante (n.r. Darius Valcov ) cand le-a spus celor de la FMI, miercuri, sa plece acasa, si vineri a fost retinut. Asa am cerut eu la fiecare numire, pe unii nu i-am mai putut numi. Iohannis nu are nicio treaba, nu poate sa schimbe, pentru ca are dosarul cu casa”, a mai spus Ponta.

sursa si foto:  http://www.aktual24.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .