.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Daniel Knorr are 44 de ani. S-a nascut in Romania, “intr-un bloc din Colentina”, dar a emigrat in Germania la 14 ani. Absolvent al Academiei de Arte Plastice din Munchen, are un CV impresionant, cu 23 de expozitii individuale si 76 de participari la expozitii de grup si este artistul roman prezent pe strazile Vienei cu proiectul “robotii cersetori”.

Operele sale atipice au ajuns in cele mai importante orase din lume.
Artistul a participat la multe astfel de evenimente importante si a reusit sa starneasca un val de indignare la Bienala de la Venetia, in 2005, unde a reprezentat Romania si a prezentat un pavilion gol.
“Lucrarea a fost materializarea unui concept deja prezentat pentru prima data in 2002 intr-o galerie la New York si care am crezut ca se preta la situatia Romaniei in 2005.
Printre operele sale preferate si de mare succes international se numara “robotii cersetori”, dar si “Cocaina” sau “Cioburile aduc noroc”.

“Cea mai cunoscuta este European Influenza, si nu am preferinte dar pot sa numar cateva lucrari care imi vin in minte, cum ar fi “robotii cersetori” sau “Cocaina”, expusa la Munchen, sau lucrarea “Cioburile aduc noroc”, expusa la Kassell, in Germania, in 2008.

Robotii-cersetori care fac valva, in aceste zile, in capitala Austriei nu sunt o noutate, dar “Alpha si Beta” au devenit vedete internationale dupa ce au fost postati pe strazile Vienei. Una dintre creatii este expusa la Muzeul Tehnic din Viena, in timp ce cealalta poate fi gasita pe Mariahilfer Strasse, cel mai aglomerat bulevard al Vienei.

“Prima data am facut un robot cu un caine cersetor in 1999 pentru o expozitie in Berna. Autoritatile interzisesera cersetorii in centru, pentru ca erau ‘prea murdari’.
Atunci l-am facut pe Willy cu un caine care latra cand te apropiai si atunci cand il apasai pe nas ridica o labuta si spunea: ‘Arati super misto, nu ai un euro pentru mine?’. Daca ii dadeai ceva, zicea: ‘Mersi, sa traiesti, o zi buna!’. De atunci am mai facut diferite variante de roboti-cersetori”, ne-a spus Daniel Knorr.
In Viena, cei doi roboti cersetori creati de roman urmeaza sa stea pe strazi cel putin un an. “At Your Service – Art and Labour” este expozitia din care acestia fac parte si care dureaza pana in martie 2013.

“La Viena este varianta pentru strada a robotilor cersetori. Alpha si Beta au 1,80 metri inaltime si m-am gandit sa le dau acest nume avand in gand inceputurile electrotehnicii”, adauga artistul roman.

Cei doi roboti apartin unei generatii superioare celui expus de Knorr in Berna, iar modul lor de operare este simplu: in momentul in care o persoana se apropie de o astfel de masinarie, ea ii face un compliment.

“Uneori sunt priviti cu drag, alteori cu ura, dar vienezii sunt curiosi sa afle ce reprezinta si de ce sunt acolo. Este o lucrare cu personalitate, care functioneaza cu ajutorul publicului”, mai spune Daniel Knorr. Citiți mai mult pe ziare.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .