.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

In ziua in care a implinit zece ani inchis la Guantanamo, fara sa fie acuzat oficial de nimic, rezidentul britanic de origine saudita Shaker Aamer s-a rugat de oamenii care il pazesc: “Torturati-ma in modul clasic. Aici distrugeti oamenii mental si psihic fara sa lasati urme”.

Prin intermediul The Independent, britanicul a transmis, zilele trecute, din spatele gratiilor, un mesaj emotionant in care descrie cosmarul pe care il traieste si ce a patimit in ultimii 10 ani.

Aamer, a carui familie locuieste in sudul Londrei, are 45 de ani, o sotie si patru copii. Nu l-a cunoscut niciodata pe cel mai tanar dintre fiii sai. Avocatii sai incearca din greu sa-i mentina moralul si, in ciuda vivacitatii de care da dovada in mesaje, barbatul a pierdut 40 la suta din greutatea sa corporala.

Jurnalistii de la “The Independent” au vazut zeci de scrisori ale lui Aamer catre sotia si familia lui. Ele au fost cenzurate foarte mult, contin si desene adresate copiilor lui si zugravesc cei zece ani impliniti la Guantanamo Bay.

19 august 2002: “N-o sa ma credeti, ma doare mana de la cat am scris si am dureri de spate. Imbatranesc. Abia am implinit 41 de ani, dar, fizic, arat de 50. Am artrita, probleme cu rinichii, cu auzul si cu vederea, mi-a cazut parul si am dureri de inima”.

9 august 2008: “Draga mea, da, am slabit foarte mult, am multe boli, nu mai vad bine, ma dor oasele si mi-a albit parul, am imbatranit, dar inima mea este inca tanara, iar mintea mea este puternica”.   Citiți mai mult pe ziare.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .