.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Un inginer american a facut mai multe predictii in anul 1900, despre cum va arata lumea in anul 2000. Spre uimirea contemporanilor nostri, multe dintre acestea s-au adeverit.

Americanul John Elfreth Watkins s-a lansat in mai multe previziuni si a tintit urmatorul secol, al XX-lea. In decembrie 1900, el a publicat un articol intr-o revista americana pentru femei, intitulat “What May Happen in the Next Hundred Years” (Ce s-ar putea intampla in urmatorii o suta de ani – n .red.), transmite BBC.

El si-a inceput articolul spunand ca “aceste profetii pot parea ciudate, aproape imposibile”, adaugand ca s-a consultat cu “cele mai mari institutii de stiinta si invatamant” ale tarii.

Predictiile inginerului american au facut valuri pe Twitter, iar unele dintre aceste previziuni sunt de-a dreptul remarcabile.

Printre lucrurile pe care Watkins le-a prevazut si s-au adeverit se numara fotografiile digitale color, pe care le-a prevazut cu exactitate, ca “vor aparea in ziare la o ora dupa ce au fost facute”, indiferent de locul de pe Planeta in care vor fi facute.

Telefoanele mobile care vor permite conversatii intre persoane din orice loc de pe Pamant, dar si televiziunea, prin care “oamenii vor vedea ce se intampla in lume, vor vedea imagini pe ecrane conectate la camere, la mii de kilometri distanta”, reprezinta inventii prevazute de inginerul american.

Cresterea medie in inaltime a americanilor cu 5-6 centimetri s-a petrecut intocmai in ultimul secol, dar si numarul aproximativ de locuitori ai Statelor Unite ale Americii a fost prezis corect de Watkins.

Legumele crescute in sera, datorate “transformarii iernii in vara si noptii in zi de catre fermieri” si folosirii curentului electric in acest sens, impreuna cu mancarurile semi-preparate “care vor putea fi cumparate din magazine asemanatoare brutariilor”, dar si fructe mai mari “care vor fi mancate de stra-stranepotii nostri” sunt cateva dintre predictiile referitoare la alimente pe care inginerul le-a facut si s-au adeverit.

“Forturi uriase pe roti”, “trenuri care se vor deplasa cu viteze de trei kilometri pe minut si trenuri expres care vor calatori cu viteze de 230 de kilometri pe ora”, adica tancurile si trenurile de mare viteza de astazi sunt inovatii ale tehnologiei pe care Watkins le-a imaginat in anul 1900.

Alte previziuni care s-au adeverit sunt incalzirea centrala, aerul conditionat, masinile ieftine, speranta medie de viata de peste 50 de ani, educatie universitara gratuita si transportul refrigerat al mancarii.

Cu toate acestea, inginerul american s-a inselat in privinta unora dintre previziunile lansate la inceputul secoului XX. Astfel, literele C, X sau Q nu au disparut din alfabet, asa cum a spus americanul, oamenii nu merg in medie 15 kilometri pe zi, masinile inca se afla in marile orase ale lumii, iar tantarii, mustele si gandacii nu au disparut in totalitate, asa cum credea Watkins.

Sursa si foto: Ziare.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .