.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Premierul grec, Giorgios Papandreou, se confruntă cu un vot de încredere riscant în Parlament, vineri seara, după ce anunţul său privind organizarea unui referendum pe tema planului european de salvare a Greciei a uimit liderii mondiali luni, comentează Euronews în pagina electronică.
Proiectul de referendum pare să se fi întors împotriva prim-ministrului, după ce mai multe persoane i-au cerut să demisioneze şi membri ai partidului său socialist s-au declarat împotriva proiectului, astfel că Papandreou riscă să piardă votul de încredere dacă numai doi dintre deputaţii săi votează împotrivă.
Prin urmare, el a acceptat să renunţe la referendum dacă obţine sprijinul opoziţiei faţă de planul european de salvare a Greciei. Dar liderul opoziţiei, Antonis Samaris, nu s-a lăsat impresionat şi a cerut organizarea de alegeri anticipate, înainte de a părăsi Parlamentul cu deputaţii săi, comentează Euronews.
Nemulţumiţi de refuzul premierului de a demisiona din funcţie, mai mulţi cetăţeni au protestat joi seara la Atena, după o zi de dezbateri în Parlament.
Unii analişti apreciază acum că, deşi este foarte improbabil ca un referendum să mai fie organizat, este de asemenea improbabil ca Papandreou să câştige votul de încredere al Parlamentului. Votul se va desfăşura vineri seara, în jurul orei 22.00 GMT (24.00, ora României).
În pofida intenţiei sale de a renunţa la referendum, Papandreou duce în continuare o luptă pentru a obţine votul de încredere al Parlamentului, comentează la rândul său Wall Street Journal, în ediţia electronică de vineri. Majoritatea analiştilor din Grecia se îndoiesc că Papandreou se va mai agăţa de putere mult timp, deşi tenacitatea sa este cunoscută. Fie că va câştiga sau va pierde votul de încredere, convocarea alegerilor anticipate este tot mai probabilă.
De alfel, liderul opoziţiei conservatoare Antonis Samaras a anunţat că va sprijini planul european de salvare dacă Papandreou demisionează din funcţia de prim-ministru, urmând ca un Guvern interimar să supravegheze implementarea planului şi noi alegeri să fie organizate până la sfârşitul anului.
Sursa:    mediafax.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .