.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

In 1932, tot in urma unui referendum grecii au decis stoparea rambursarii datoriei.

Premierul elen George Papandreu intentioneaza sa organizeze un referendum national prin care poporul grec sa se pronunte daca accepta rezultatele acordului încheiat săptămâna trecută la summit-ul UE de la Bruxelles prin care se şterge o parte a datoriei publice, anunta Reuters. Context: Bancile si fondurile de investitii private care detin titluri de stat grecesti au acceptat sa piarda 50% din banii imprumutati Greciei. Practic, 100 de miliarde din datoria statului elen (de 350 de miliarde euro) a fost stearsa, Papandreu declarand atunci fericit ca “a inceput o noua era” pentru Grecia.

Optiunea premierului grec poate fi considerata surprinzatoare pentru vest-europeni (desi are explicatii populiste/politicianiste), in contextul in care se stie ca populatia nu priveste cu ochi buni tratamentele la care tara a fost supusa de catre creditori. “Voinţa poporului grec este obligatorie pentru noi”, a declarat Papandreu, adaugand ca in cazul în care grecii nu sunt de acord cu acordul de la Bruxelles, acesta nu va fi adoptat.
Temerea grecilor este ca tara lor va trebui sa accepte o înăsprire a controalelor asupra politicii fiscale (până în prezent acestea se derulau la fiecare trei luni) din partea „troicii” formate din UE, BCE si FMI sau chiar sa isi piarda suveranitatea. Un sondaj publicat la sfârşitul săptămânii trecute au arătat că majoritatea grecilor cred că deciziile luate la Bruxelles sunt negative, doar 12,6% considerându-le pozitive.

Pana acum, grecii au mai falimentat ca tara de vreo 5-6 ori. In cazul falimentului declarat din 1932, tot printr-un referendum s-a decis stoparea rambursarii datoriei externe. Moratoriul astfel instituit a tinut pana in 1964.

Vezi aici mai multe despre cand au mai falimentat grecii in istorie.
La începutul anilor 1930, multe ţări aveau probleme. Economia mondiala cunostea ceea ce urma sa se cheme Marea Depresiune. Grecia a impus un moratoriu privind plata datoriei sale externe în 1932. Ce au votat grecii?

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .