.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Jo LeinenDescris de presa internaţională drept cel mai influent europarlamentar din actuala legislatură a PE, Jo Leinen, europarlamentar german social-democrat, preşedintele Comisiei de Mediu, Sănătate Publică şi Siguranţă Alimentară a Parlamentului European, a acordat un interviu în exclusivitate pentru cotidianul.ro pe tema controversatului proiect de extragere a aurului de la Roşia Montană.

Cotidianul.ro: Cum vede preşedintele Comisiei de Mediu din Parlamentul European proiectul minier de la Roşia Montană?

Jo Leinen: Ce se întâmplă sau e pe cale să se întâmple la Roşia Montană este un subiect care preocupă nu numai românii, ci şi întreaga Uniune Europeană. Cianurile sunt substanţe toxice, care dăunează enorm sănătaţii şi mediului. În ultimii 25 de ani, aceste cianuri au provocat catastrofe în multe ţări, iar efectele sunt durabile în timp.

Ce se mai poate face în acest moment, de acolo, de la nivelul PE, pentru a împiedica mineritul cu cianuri din Munţii Apuseni?

Aş vrea să reamintesc faptul că în legislativul european am adoptat, cu sprijinul a 78% dintre eurodeputaţi, o rezoluţie pentru interzicerea cianurilor în minerit. Comisia de Mediu a PE a vizitat Roşia Montană şi trebuie să vă spun că suntem foarte îngrijoraţi de impactul legat de mediu al proiectului cu cianuri, dar şi de alte subiecte care pot fi tratate în alte comisii parlamentare, precum patrimoniul istoric de acolo sau strămutarea satelor şi a locuitorilor din zonă. În acest sens, eu ca preşedintele al Comisiei de Mediu a PE voi sesiza şi Comisia de Cultură şi pe cea de Dezvoltare pe chestiunile punctuale legate de Roşia Montană. Tehnologia bazată pe cianuri nu reprezintă singura soluţie şi ne dorim să găsim împreună strategii alternative de dezvoltare a regiunii Roşia Montană.

 

Sursa pentru Rostirea: Napocanews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .