.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Grecia se apropie periculos de tare de punctul din care nu mai există cale de întoarcere, în care statul grec nu va mai avea resurse pentru a plăti salariile şi pensiile şi în care băncile îşi vor fi depăşit plafoanele de atragere de lichidităţi prin intermediul eurosistemului, în timp ce pe plan intern se înteţeşte incertitudinea economică şi politică, iar la nivel internaţional este pusă sub semnul îndoielii capacitatea ţării de a rămâne în euro.

Acesta a fost mesajul clar al notei secrete transmise preşedintelui Republicii Elene, Karolos Papoulias, de fostul premier Loukas Papadimos la data de 11 mai, în ajunul ciclului de întâlniri cu liderii politici pentru formarea unui guvern de largă coaliţie, întâlniri încheiate însă cu un eşec şi cu anunţarea unor noi alegeri pentru 17 iunie.

Ziarul Vima dezvăluie astăzi nota dată spre citire de preşedintele ţării şefilor de partid. Liderii au fost informaţi în detaliu cu privire la înrăutăţirea dramatică a finanţelor publice începând cu mijlocul lunii iunie, cu privire la retragerile de depuneri din bănci şi la situaţia fără ieşire în care Grecia ar putea intra în orice moment, chiar şi din cauza unui eveniment întâmplător.

Concret, în nota elaborată de Papadimos, care a provocat tensiuni politice deoarece nu a fost semnată de fostul premier şi nici nu a fost publicată, se precizează următoarele:

A. Disponibilităţile Statului Grec

1. Potrivit estimărilor Contabilităţii Generale a Statului (8.5.2012), previziunea centrală cu privire la evoluţia intrărilor (venituri fiscale şi împrumut) şi a ieşirilor (cheltuieli şi obligaţiile legate de datoria publică) duc la concluzia că disponibilităţile statului grec se vor reduce treptat de la circa 3,8 miliarde de euro, cât erau la data de 11 mai, la circa 700 de milioane de euro la 18 iunie, iar de la 20 iunie se vor situa la un nivel negativ de ordinul a 1 miliard de euro. Insuficienţa de disponibilităţi ce se prevede pentru ultimele zece zile ale lunii iunie ar putea fi acoperită provizoriu prin obţinerea de capitaluri din rezerva Fondului Elen de Stabilitate Financiară, în valoare de circa 3 miliarde de euro.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .