.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Dificultăţile din zona euro nu trebuie să afecteze procesul de extindere a Uniunii Europene în Balcanii de Vest, a apreciat, vineri, preşedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek.
“Actualele dificultăţi din zona euro nu trebuie să afecteze, în nici un caz, politica de extindere “, a spus Buzek vineri, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Sarajevo.

“Vreau să subliniez că Grecia – deoarece este principalul motiv de nelinişte şi de dezacord în zona euro, din punct de vedere al finanţelor – reprezintă mai puţin de 2 la sută din Produsul Intern Brut (PIB) al economiei din zona euro “, a adăugat el.

“Din acest punct de vedere, situaţia nu pune în pericol deciziile legate de extindere. Suntem cu adevărat deschişi (…) Vrem să avem Bosnia-Herţegovina şi toate ţările din Balcanii de Vest în UE, caz cu caz, ţară cu ţară”, a spus Buzek.

Statele din Balcani se află în diferite stadii ale procesului de apropiere de Uniunea Europeană. Croaţia, cea mai avansată dintre acestea, va adera la UE în iulie 2013, în timp ce Serbia speră să obţină statutul de candidat în decembrie, iar Muntenegrul vrea să înceapă în curând negocierile de aderare.

Bosnia se află în urma altor ţări din regiune, în principal din cauza blocajului instituţional din cele trei comunităţi.

“Uşa este larg deschisă pentru aderarea voastră, dar voi trebuie să alegeţi dacă doriţi sau nu să deveniţi membri. Nimeni nu vă poate obliga”, a spus Buzek, adresându-se liderilor bosniaci.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .