.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Presedintele Parlamentului ungar, Kover Laszlo, a ajuns marti dupa-amiaza la Targu Mures, el afirmand ca nu exista niciun temei legal pentru ca vizita sa in Romania sa nu poata avea loc, intrucat aceasta nu are legatura cu reinhumarea scriitorului Nyiro Jozsef, ci este efectuata in calitate de “persoana fizica si datorita statului pe care il detine in PCM”, respectiv presedinte de onoare. Kover a sustinut totodata ca nu isi va prezenta scuze pentru declaratiile facute la adresa Guvernului roman, explicand ca nu a facut “barbar” Guvernul, ci doar metodele la care acesta a recurs. De asemenea, el s-a declarat convins ca dupa alegeri “apele se vor linisti”.

“Ca persoana fizica si datorita statutului pe care-l detin in PCM, este cat se poate de normal sa fiu prezent. Nu este niciun temei legal ca sa nu fiu prezent azi la dumneavoastra in tara. In calitate de cetatean al Uniunii Europene imi este permis sa fac vizite in orice tara imi doresc din cadrul UE si sunt la dumneavoastra in tara in calitatea mea de persoana fizica”, a declarat Kover Laszlo la sosirea pe Aeroportul din Targu Mures, conform traducerii oficiale, citat de Agerpres.

El a sustinut ca a venit la cererea prietenilor sai din Partidul Civic Maghiar, pentru a-i sustine in calitatea sa de presedinte de onoare al PCM.

“In zilele urmatoare o sa fiu prezent in circa 50 de localitati din Tinutul Secuiesc unde PCM are candidati, am venit sa-i sustin, sa le strang mana si sa plantam bradul (logo-ul PCM -n.r.), care speram sa-i ajute in campania electorala. Deci sunt aici in calitatea mea de presedinte de onoare si am venit sa-mi sustin prietenii si sa sustin PCM la alegerile locale (…) Dat fiind faptul ca sunt aici cu alta ocazie decat acest subiect – reinhumarea scriitorului Nyiro Jozsef – nu am ce sa va mai spun, dar sper totusi ca legile in vigoare si intelegerile dintre cele doua tari ne vor permite sa ducem la bun sfarsit si acest subiect”, a aratat Kover Laszlo.

Intrebat despre locul in care se afla ramasitele pamantesti ale scriitorului Nyiro Jozsef, Kover a precizat ca acestea sunt la Budapesta si ca nu a facut “barbar” Guvernul roman, ci doar metodele la care a recurs. “Nu era vorba despre Guvernul Romaniei, ci despre niste metode la care a recurs acest Guvern”, a aratat Kover, care a precizat ca nu va prezenta scuze.

“Nu (nu va prezenta scuze – n.r.). In primul rand sa clarificam, nu sunt aici pentru a discuta despre reinhumarea lui Nyiro Jozsef. Sunt ferm convins ca dupa ce se vor termina alegerile administrative din Romania apele se vor linisti si vom ajunge iarasi la relatiile pe care le-am avut, pe care le-am realizat cu fostul Guvern din Romania, si lucrurile vor reveni la normal. Cel putin eu asa sper ca asa se va intampla”, a sustinut Kover, preci.

Sursa: Hotnews

Comentariu RoStirea: Intradevar nu exista nici un temei legal de interzicere a vizitei unu asa zis demnitar maghiar sa viziteze tara noastra atata timp cat acesta nu lezeaza si nu aduce jigniri poporului roman.

Sa fim bine intelesi, cuvintele injurioase aduse guvernului Romaniei aduc atingere si poporului roman!
Aceste injurii au fost proferate tot pe pamant romanesc, cand oficialitatile maghiare incecau sa impuna reanhumarea unui extremist hortist care desi s-a nascut in Romania si a fost un poet maghiar relativ talentat, ca om a fost si ramane un extremist hortist care a comis acte criminale extremiste impotriva romanilor.

Ca persoana fizica domnul politician ungur vine in Romania sa sustina un asa zis partid extremist care nu recunoaste statul National si Unitar Roman si partid care are ca si singur scop destramarea Romaniei pe motive etnice.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .