.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Omul care s-a îmbogăţit din gunoaie, mai precis din debarasarea lor, mi-a zis ieri un of al lui. Şi el e intelectual. A făcut o facultate, a mai citit şi cărţi în afara celor din bibliografia de specialitate, încît are şi el o cultură, chiar dacă nu se furlandiseşte cu ea, ca alţii. M-aş fi aşteptat de la Prigoană să se laude cu popularitatea lui. Nu, popularitatea e başca! Asta vine de la ce-a făcut şi-o să mai facă atunci cînd va ajunge primarul Bucureştiului. Aici e pe intelectualitate, faţă de care el n-are nimic împotrivă, de vreme ce şi el e intelectual.

El are ce are cu ăştia care se dau intelectuali în politică şi fac pe greii partidului, cînd ajunge să sufli puţin spre ei şi încep să plutească. Dar ca să nu mai zică nimeni că el se ceartă cu intelectualii care nu-l vor, candidează la primăria Bucureştiului pe barba lui. Şi nu demisionează din partid.

Cum ar veni, dacă PDL-ul nu vrea să-l pună candidat, se pune el singur. Şi aşteaptă susţinere. Prigoană s-a prins că în PDL nu-l vor mai sus decît e nu numai intelectualii, ci şi alţii, cărora le e frică de eventuala lui ascensiune. La o adică printre temători se află şi Elena Udrea a cărei popularitate scîrţîie şi în partid, nu numai în sondaje.

Din experienţa afacerilor cu gunoaie, Prigoană ştie că dacă maşina salubrităţii nu vine, lumea mai întîi mîrîie şi după aceea începe să protesteze. Şi cum PDL-ul ar avea nevoie de o asemenea maşină, el a dat semnalul. Nu-l vrea partidul, candidează singur, dar nu pleacă nicăieri. Şi ca tot intelectualul, e pregătit.

Sursa: Voxpublica

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .