.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remes, a fost condamnat de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie la 3 ani de inchisoare cu executare. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs. Decebal Traian Remes a fost trimis in judecata de DNA in 2008 pentru trafic de influenta. Procurorii l-au acuzat pe fostul ministru ca a primit mita prin intermediul lui Ioan Avram Muresan de la omul de afaceri Gheorghe Ciorba pentru ca firma acestuia sa fie favorizata la atribuirea unor contracte publice.

UPDATE: In acelasi dosar, fostul ministru al Agriculturii Ioan Avram Muresan a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare. Denuntatorul Gheroghe Ciorba a fost condamnat la un an si 6 luni de inchisoare cu suspendare si 4 ani perioada de incercare.

Dosarul a fost deschis prin autodenuntul unuia dintre co-inculpati (Gheorghe Ciorba). Acesta le-a dezvaluit procurorilor ca, pe 13 septembrie şi 23 septembrie 2007, i-a dat lui Decebal Traian Remes produse alimentare (carnati si palinca) in valoare de 1.500 lei si suma de 15.000 Euro, prin intermediul fostului ministru al Agriculturii, Ioan Muresan, in scopul favorizarii firmei Construct Europromt SRL Certeze, apartinand fiului omului de afaceri Gheorghe Ciorba, la castigarea a doua licitatii publice de atribuire de lucrari de amenajari funciare.

Sursa: Hotnews

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .