.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Guvernul german cere ca Grecia să cedeze unui comitet european suveranitatea asupra deciziilor privind taxele şi cheltuielile publice, ca o condiție pentru accesarea unui nou pachet de sprijin financiar, în valoare de 130 de miliarde de euro, potrivit copiei unui document, obţinută de Financial Times.

Prin această măsură, care ar reprezenta exercitarea unui control fără precedent al Uniunii Europene asupra unui stat membru, noul comitet ar putea avea drept de veto asupra deciziilor grecilor, dacă acestea nu sunt în linie cu ţintele fixate de creditorii internaţionali.

“Consolidarea bugetară trebuie pusă sub un control strict”, scrie în propunere. “Luând în calcul evoluţia dezamăgitoare din ultimul timp, Grecia trebuie să accepte împărţirea controlului cu oficialii europeni, pentru o anumită perioadă”, mai scrie în document.

“Integrarea trebuie să continue, iar statele cu probleme care sunt ajutate trebuie să cedeze în schimb o parte din suveranitate către UE”, a afirmat ministrul german de Finanţe, Wolfgang Schauble într-un interviu acordat publicaţiei săptămânale germane Stern.

Planurile de înrobire a  tuturor statelor devin pe zi ce trece tot mai vizibile. Unii  încă se mai mulțumesc să comenteze că e vorba de ”Teoria Conspirației”. Și totuși, teorie sau nu, se pare că ea prinde contur… Iar globalizarea înseamnă de fapt control total asupra statelor, asupra comunităților, asupra tuturor indivizilor, și sfârșitul libertății.

Este necesar pentru noi toți să devenim din ce în ce mai conștienți de ceea ce se petrece în jurul nostru și să luăm atitudine, până nu e prea târziu.

 

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .