.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Din Europa până în Statele Unite, trecând prin Chile, prima zi mondială a “indignaţilor” a reunit sâmbătă zeci de mii de persoane şi a fost marcată de violenţe la Roma şi zeci de arestări la New York.

Sub sloganurile “Popoarelor din lume, ridicaţi-vă” sau “Ieşi în stradă, creează o nouă lume”, “indignaţii” au făcut apel la manifestaţii în 951 de oraşe din 82 de ţări, potrivit site-ului 15october.net, care protestează faţă de precaritatea legată de criză şi puterea finanţelor.

Sâmbătă seara, în faţa celebrei Times Square din New York, poliţia americană a arestat 71 de persoane, în urma unei manifestaţii împotriva Wall Street la care au participat mii de persoane, potrivit unui bilanţ al poliţiei. Manifestanţii au fost imediat îmbarcaţi în furgonete ale poliţiei.

Anterior, poliţia călare a respins manifestanţii care încercau să intre în piaţă. O persoană a fost rănită în momentul în care a căzut pe jos, după ce mulţimea a început să alerge.

La Washington, mii de “indignaţi” au făcut cauză comună pentru a manifesta împotriva “rapacităţii” finanţelor, pentru “locuri de muncă şi justiţie”.

Circa 300 de manifestanţi s-au adunat în faţa Casei Albe şi a Departamentului Trezoreriei împotriva “mafiei financiare”, după care s-au alăturat altui miting, la care participau câteva mii de persoane, la apelul a 20 de organizaţii.

Peste 10.000 de canadieni au manifestat de asemenea, cu pancarte sau chitare în mână, dintre care 5.000 la Toronto, în cartierul financiar.

În Europa, violenţe spectaculoase au izbucnit la Roma, soldate cu 70 de răniţi, dintre care trei grav, cu ocazia mitingului care a reunit zeci de mii de persoane, cu pancarte care proclamau “O singură soluţie, revoluţie!”, “Nu suntem bunuri în mâinile bancherilor”.

Stirea in original pe: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .