.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Asociaţia Victimelor Mineriadelor 1990-1991 din România (AVMR), împreună cu alte ONG-uri patriotice au organizat pe tot parcursul lunii decembrie 2011 – în faţa sediului Băncii Naţionale a României, pe strada Lipscani din Bucureşti, acţiuni de protest zilnice împotriva MASONERIEI ca exponentă a Dictaturii Mondiale ce ni se pregăteşte în acest an prin intermediul crizei economice.

Presiunile asupra organizatorilor au fost mari, preşedintele AVMR – dl. Ene Viorel fiind când rugat, când ameninţat – SĂ OPREASCĂ IMEDIAT ACESTE ACŢIUNI. Întrucât reprezentantul Victimelor Mineriadelor nu a cedat nici încercărilor de cumpărare, nici promisiunilor, nici şantajului, acesta a fost atacat direct – prin interzicerea târgurilor tradiţionale de sărbători organizate de AVMR sau alte asociaţii participante la eveniment – confiscarea produselor expuse şi amendarea expozanţilor.

Întrucât a dorit să continue aceste acţiuni, în pofida pierderilor financiare suferite, AVMR a depus o nouă declaraţie la Primărie, prin care anunţa, conform legii adunărilor publice, continuarea protestelor anti-masonice din faţa sediului Băncii Naţionale a României, de pe Lipscani, Wall-Street-ul românesc.

În premieră absolută, primarul Sorin Oprescu se face cârpa supusă şi prea-umilă a masonului Mugur Isărescu, dând rezoluţie de INTERZICERE  a unei adunări publice ANTI-MASONICE, pe motiv că Banca Naţională a României a solicitat “a i se asigura condiţiile optime şi de securitate pentru activitatea instituţiei” !!! Citește mai departe pe rapcea.ro

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .