.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Candidatul susţinut de premierul conservator bulgar Boiko Borisov, Rosen Plevenliev, s-a clasat pe primul loc, duminică, în primul tur al alegerilor prezidenţiale, devansându-l pe socialistul Ivailo Kalfin, relatează AFP, precizând că cei doi urmează să se confrunte în turul doi.

Potrivit primelor estimări ale institutelor de sondaje, Rosen Plevneliev, în vârstă de 47 de ani şi susţinut de partidul de guvernământ GERB, ar obţine în jur de 40 la sută din voturi, situându-se la distanţă considerabilă, de peste zece puncte, de rivalul său de stânga, într-un scrutin test pentru popularitatea lui Boiko Borisov, în timp ce economia ţării încă stagnează.

Pentru Boiko Borisov, aflat la jumătatea mandatului, aceste alegeri sunt o ocazie de a lua pulsul populaţiei. Dacă Guvernul a reuşit să menţină o oarecare stabilitate macroeconomică, acest lucru s-a făcut cu preţul unei austerităţi severe.

Aproximativ 6.900.000 de bulgari au fost chemaţi la urne duminică pentru a-şi alege preşedintele şi consilierii municipali.

După două mandate de cinci ani, socialistul (fost comunist) Gheorghi Părvanov, în vârstă de 55 de ani, nu s-a mai putut prezenta la alegeri.

Sursa: Mediafax

Şeful statului îşi asumă un rol limitat de arbitru în Bulgaria: el garantează unitatea naţiunii şi reprezintă ţara pe scena internaţională. El este comandantul suprem al armatei, numeşte ambasadori şi are drept de veto asupra legilor. Dacă totuşi Parlamentul revotează textele de lege fără schimbări, şeful statului este obligat să le promulge.

O creştere a prejudecăţilor împotriva romilor, instigată în plină campanie electorală de două partide naţionaliste în urma unui incident produs într-un sat nu a fost suficientă pentru a propulsa extrema dreaptă, principalul său candidat, liderul partidului Ataka Volen Siderov, nefiind creditat de institutele de sondaje decât cu 4 la sută din voturi.

Sursa: Mediafax

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .