.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Potrivit AGERPRES, viitoarea preşedinţie daneză a Uniunii Europene sprijină aderarea României la spaţiul Schengen, în condiţiile în care există şi un acord larg în Parlamentul de la Copenhaga în acest sens, i-a transmis, luni, premierul danez Helle Thorning-Schmidt omologului român Emil Boc, la Palatul Victoria.

“Puteţi conta pe Danemarca în ceea ce priveşte cooperarea Schengen şi aş dori să vă spun o mică poveste în acest sens. Când am negociat programul guvernamental, eram deja la două săptămâni de negociere, a fost momentul când Danemarca a trebuit să ia o poziţie fermă vizavi de Schengen şi vă pot asigura că este o înţelegere mai largă în Parlamentul danez – nu numai de la acest Guvern, dar şi de la cel precedent – pentru că am făcut o înţelegere specială în această zonă când am negociat programele guvernamentale. Doar vreau să vă reasigur că există un sprijin parlamentar şi am discutat acest lucru în detaliu”, a spus Helle Thorning-Schmidt.

“Sper că preşedinţia dumneavoastră va fi una de succes, pentru că există multe provocări în faţa noastră. Şi vă pot asigura că puteţi conta pe sprijin românesc pentru a pune în practică priorităţile dumneavoastră sub preşedinţia daneză şi sper că vom putea conta pe sprijinul dumneavoastră pentru a accede în zona Schengen şi sperăm că decizia va fi luată cât se poate de repede, în timpul mandatului dumneavoastră”, i-a spus Boc premierului danez.

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .