.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Un proiect senzational, realizat pentru prima data in Romania, ar putea duce la aflarea originii unor personaje istorice de prim rang, respectiv Mircea cel Batran si Vlaicu Voda.

Deja un eveniment fara precedent a avut loc la Biserica Domneasca din Curtea de Arges. Mormantul lui Vlaicu Voda a fost deschis dupa aproape 700 de ani. Oamenii de stiinta vor preleva probe ADN care sa ateste daca cei din dinastia Basarabilor,intemeietorii Tarii Romanesti, aveau sange autohton, sau erau de alta origine.

In cartile de istorie sunt numiti domnitori romani. De-a lungul timpului au aparut insa multe teorii privind originea lor. Una dintre aceastea sustine ca Basarab I Intemeietorul ar fi fost fiul unei capetenii de origine cumana, un popor venit din stepele Asiei in zorii Evului Mediu. Adica urmasii unui trib de origine turca, semintie cu care domnii Basarabi s-au razboit indelung.

Cercetatorii romani au demarat un proiect ca sa afle daca dincolo de originea romana sau slava survenita in urma multiplelor casatorii si aliante ale caselor domnitoare din Muntenia, numele care au facut istorie au si alte origini.

Pentru inceput, au deshumat mormantul lui Vladislav I, unchiul lui Mircea cel Batran si fratele tatalui marelui domnitor Radu I, inmormantat la Manastirea Curtea de Arges. S-au prelevat cateva mostre osoase si dentare, o bucata dintr-o tunica si cativa nasturi din metal.

Deocamdata, istoricii nu au ajuns sa deshumeze si mormantul lui Mircea cel Batran si ar putea sa nu mai faca asta prea curand. Noul ministru al culturii, Puiu Hasotti a ordonat oprirea cercetarilor.

“Mi se pare o impietate groaznica fie si numai sa ne gandim ca mormantul lui Mircea cel Batran poate fi desfacut pentru a cauta ce? Care ADN ?”, a declarat Puiu Hasoti, ministrul Culturii.

Mostrele deja prelevate vor fi trimise pentru studiu si la Universitatea Cambridge, dar si la alte ale laboratoare ale unor universitati din Spania si Olanda.

sursa: stiri.yahoo.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .