.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Oana Buzatu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX că miercuri dimineaţa, la Registratura Primăriei a fost înregistrată o cerere de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin care se solicitau mai multe documente de la mai multe direcţii din cadrul instituţiei, fără a preciza despre ce fel de acte este vorba.

Buzatu a adăugat că, potrivit procedurii, direcţiile de la care s-au solicitat acte vor formula răspunsuri, care vor fi adunate într-un document final care va fi trimis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ea a afirmat că asemenea cereri sunt uzuale, numai în 2011 Primăria Cluj-Napoca primind peste 170 de astfel de solicitări de la parchetele din ţară.

Buzatu nu a dorit să precizeze dacă procurorii se află sau nu în sediul Primăriei Cluj-Napoca.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj Radu Bica a fost reţinut, în urmă cu o săptămână, de procurorii DNA Cluj, pentru luare de mită, în urma unui flagrant. Radu Bica ar fi primit mita de la Aspazia Droniuc, care deţine două firme în Cluj-Napoca, pentru informaţii legate de licitaţia privind încheierea unui contract de mentenanţă la Cluj Arena.

El a fost prezentat a doua zi, Curţii de Apel Cluj, cu propunere de arestare preventivă şi a declarat, înainte de a intra în sala de judecată, că este nevinovat.

Radu Bica a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, avocaţii săi declarând că vor face recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Reprezentanţii CJ Cluj spuneau că în prezent nu se derulează nicio procedură de licitaţie pentru mentenanţa Cluj Arena şi doar au existat propuneri întrucât costurile, estimate la 60.000 de euro, nu pot fi suportate din bugetul judeţean, iar Radu Bica nu avea nicio atribuţie pentru o astfel de licitaţie.

Sursa: MEDIAFAX

 

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .