.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

In anii ’90 medicina de urgenta din Romania era un dezastru. Salvarile veneau dupa ore intregi de asteptare, chiar si in marile orase, si zeci, daca nu sute de oameni au murit cu zile din cauza acestor intarzieri. Reactiile la accidentele grave erau slabe, iar despre descarcerari rapide si profesioniste nici nu se punea problema.

In acei ani, un om, Raed Arafat, pe numele lui, avea un vis. Un palestinian, care studiase in Romania. Visul sau era un sistem eficient si integrat de urgenta, o misiune a statului la care sa participe nu numai ambulanta, ci si pompierii si ceea ce avea sa devina mai tarziu ISU. N-avea bani, si nici macar sustinere. Dar avea o vointa de fier.
Prima ambulanta a SMURD fost o donatie din Germania, iar primii salvatori au fost voluntari. Li se spunea, asa cum li se mai spune in multe locuri si azi, “arafati”. Exclusiv sustinerea externa l-a ajutat pe Raed Arafat sa inchege o varianta alternativa, non profit si cu mult mai eficienta la ambulanta clasica, ce a functionat initial in cadrul Pompierilor, nu al Ministerului Sanatatii.

Si tocmai de aceea a fost sabotat, acuzat, marginalizat cu o tenacitate comparabila cu a lui. Sistemul se apara cu dintii si ghearele. Dar, lucru rar, a fost invins. Temporar.
Raed Arafat si-a dedicat viata serviciului de urgenta. Cu vointa, profesionalism si seriozitate a transformat un sistem total nefunctional intr-unul dintre cele mai valoroase sisteme de interventie din Europa. Fapt recunoscut in scris inclusiv de FMI si Banca Mondiala.Citește tot articolul pe Ziare.com

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .