.............................................................................

...cel mai bun ajutor pentru valoarea acestor informații primite este share pe facebook... și oriunde altundeva !

............................................................................

Au vrut să trăiască visul american, însă s-au trezit într-un coşmar. Gândul vă prezintă experienţele unor studenţi români plecaţi să muncească cu programul “Work & Travel”, limitat anul ( 2010) acesta  de către Departamentul de Stat American, în urma tot mai multor plângeri ale participanţilor care au reclamat condiţiile dure în care au fost nevoiţi să muncească precum sclavii.
Ionuţ-Decebal Bilan (22 ani) şi Cosmin Isvoranu (25 ani) sunt doi dintre românii care au protestat în luna august împotriva condiţiilor de lucru dificile de la fabrica de ciocolată Hershey, din Statele Unite ale Americii, după ce au investit aproximativ 3.000 de dolari în programul “Work &Travel”. Atunci, peste 200 de studenţi, cei mai mulţi originari din Turcia, China, Mongolia, Kazahstan, România, Polonia şi Republica Moldova, au ieşit în stradă şi au încetat lucrul în urma neînţelegerilor cu angajatorii.
“Voiam mult să-i cunosc pe americani, să văd cum sunt ei de-adevăratelea. Ştiam şi eram pregătit să muncesc, nu m-am ferit deloc de asta, dar cu siguranţă nu bănuiam că va trebui să mă comport precum un robot”, povesteşte Cosmin, pentru gândul.
Şi pentru Ionuţ Bilan, imaginea unei ţări care are multe de oferit, promovată cel mai adesea în filmele americane, a avut un rol substanţial atunci când s-a decis să plece. “Înainte să ajung mă aşteptam să găsesc America precum în filme. Aveam altceva în cap. Realist vorbind ştiam că e vorba de muncă, dar credeam ca o să am şi ocazia să vizitez câteva obiective”, povesteşte Ionuţ, pentru gândul.
“Ridicam aproape 12 tone pe zi”

Citește mai departe pe Necenzurat

............................................................................

Suntem un grup de entuziasti, majoritatea voluntari, care consideră că

presa nu este doar o ”gura de iad”

iar libertatea de exprimare NU este libertatea de a minți ci

LIBERTATEA DE A AFLA SI A SPUNE CAT MAI MULT ȘI MAI DES ADEVARUL.

Cei care controleaza presa

(intrega presa se afla in mana unor particulari cu conexiuni aproape clare)

urmaresc sa genereze agitatie, violenta, sa faca publicitate sexualitatii desantate si practicilor sexuale deviante, sa glorifice lipsa de educatie,

sa afecteze pacea fireasca intre cetatenii romani de etnie romana si cei de etnie maghiara,

sa foloseasca minoritatile etnice si sexuale pentru a discrimina majoritatea si a o controla.

Toate acestea se desfasoara conform unui plan intocmit cu precizie si pe care chiar și unii masoni, scarbiti de mizeria care erau pusi sa o faca de catre superiorii masoni, l-au deconspirat.

Ce putem face? Sa ne informam corect, sa fim prietenii si binevoitori unii cu altii, sa ne educam si sa ne unim pentru a face binele.

Cel mai bun ajutor pe care il puteti oferi este

share pe facebook,

înscriere în lista de prieteni,

like pe pagina noastră rostirea și

răspândirea orice prin mijloace proprii a acestor informații !

............................................................................ .